ACS Poli Timişoara II, şapte victorii consecutive în Liga a VI-a. Echipa mare joacă amical cu FC Caransebeş în loc de Unirea

0
914

Echipa a doua a ACS Poli Timişoara s-a impus pentru a şaptea oară consecutiv în Campionatul Municipal, trecând cu scorul de 5-2 de Elecrometal Timişoara. Meciul pe care echipa mare trebuia să-l joace la Sânnicolau Mare, cu Unirea, a fost anulat, urmând ca alb-negrii să joace acasă un alt amical, cu FC Caransebeş.

ACS Poli Timişoara II a obţinut cea de-a şaptea victorie consecutivă în Campionatul Municipal, reuşind să învingă Electrometal Timişoara cu scorul de 5-2. Golurile formaţiei lui Octavian Benga au fost marcate de Bărbuţ – două reuşite, Ciobanu şi Todorov, în vreme ce cea de-a cincea reuşită a aparţinut oaspeţilor (autogol).

Echipa aliniată de Octavian Benga a fost următoarea: Amarinei, Rus, Miheţ, Ştirbu, Todorov, Duţu, Schiau, Lihoni, Ciobanu, Moja, Bărbuţ. După pauză au mai intrat Gârlea, Radosav, Lazăr, Pârvulescu şi Stolojescu.

Anulat din motive obiective meciul de la Sînnicolau Mare, cu Unirea din localitate, a fost înlocuit cu o altă aprtidă amicală, urmând ca ACS Poli să întâlnească, sâmbătă începând cu ora 11:00, FC Caransebeş, pe arena Dan Păltinişanu.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.