Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu anunţă „măsuri radicale pe bancă şi la nivelul conducerii”. DEZASTRU!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

L-a demis sau nu l-a demis Nicolae Robu pe Aurel Şunda, pe Facebook. Aceasta este întrebarea pe care cei mai mulţi dintre fanii Poli Timişoara şi-o adresează după postarea edilului-şef al Capitalei Banatului, pe Facebook.

La câteva minute după încheierea jocului din etapa cu numărul 23, a Ligii I, în care Poli Timişoara a fost învinsă cu scorul de 1-0 de FC Braşov, în condiţiile în care partida s-a disputat în fieful bănăţenilor, primarul Timişoarei, ca reprezentant al principalei instituţii de finanţare a clubului, a anunţat prin intermediul celebrei reţele de socializare că va lua măsuri radicale.

„DEZASTRU!

Cu părere de rău şi cu orice risc, după înfrângerea de astăzi a lui Poli cu FC Braşov, se impun măsuri radicale! Şi pe banca tehnică şi la nivelul conducerii! Şi inclusiv reduceri drastice ale salariilor pentru toate posturile altele decât ale jucătorilor -indiferent de cine sunt, respectiv de cine vor fi ocupate respectivele posturi!-. Dar speranţa noastră în rămânerea în Liga I, ataşamentul şi susţinerea pentru echipă n-au voie să moară! Iar la mine nu vor muri niciodată! Hai Poli!” a tunat Robu pe Facebook.

După ce mai întâi meciul de la Botoşani a fost anunţat drept ultima şansă pentru tehnicianul Aurel Şunda, conducerea clubului a concluzionat că şi partida cu FC Braşov să fie condusă de acelaşi antrenor, chiar dacă acesta era suspendat şi se afla în tribunele arenei „Dan Păltinişanu”.

Aşteptăm „măsurile radicale” promise. Suntem curioşi care vor fi acestea, dar mai ales rezultatele lor, întrucât din această ediţie de campionat au mai rămas doar 11 partide, iar Poli a intrat oarecum în hora retrogradării, iar dacă ne mai gândim la faptul că în etapa cu numărul 24, Poli joacă, la Timişoara, cu FC Vaslui, iar în etapa a XXVI-a ne vizitează Steaua Bucureşti, parcă ne vine greu să trecem peste ultimele rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...