Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RCM Timişoara, înainte de ultima deplasare din Play-off-ul SuperLigii. Dan Dinu: „Ne dorim victoria din orgoliu bănăţean”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

RCM UVT Timişoara joacă sâmbătă, 31 august 2013, începând cu ora 18:00, ultimul meci în deplasare din actuala ediţie a Play-off-ului SuperLigii CEC Bank. Partida se va juca la Baia Mare, împotriva CSM Ştiinţa.

După primele patru partide disputate în actualul play-off, RCM Timişoara se află în fruntea clasamentului, acumulând 19 puncte, reuşind să se impună în toate partidele disputate până acum.

Pentru meciul cu Baia Mare, antrenorul bănăţenilor – Chester Williams, a gândit o formulă interesantă, având ca obiectiv continuarea şirului de victorii obţinute până acum. Băieţii echipaţi în galben şi albastru vor pleca abia mâine după antrenament înspre capitala Maramureşului.

Dan Dinu, vice-preşedinte al clubului a prefaţat partida de mâine declarând răspicat că singurul obiectiv nu poate fi altul decât victoria şi maximum de puncte posibile pentru un meci al orgoliilor, pentru derby-ul din rugby-ul românesc.

„Ultima Oară am fost extrem de aproape de a învinge Baia Mare pe teren propriu, dar am reuşit doar o remiză. Încă de pe atunci ne-am promis ca, o dată întorşi în Maramureş, să câştigăm. Ne dorim victoria, din voinţa de a ne arăta valoarea, ne dorim victoria din orgoliu bănăţean, probabil. Ne dorim victoria pentru noi şi pentru voi” a declarat înaintea plecării spre Baia Mare, Dan Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare