RCM Timişoara, înainte de ultima deplasare din Play-off-ul SuperLigii. Dan Dinu: „Ne dorim victoria din orgoliu bănăţean”

- Advertisement -

RCM UVT Timişoara joacă sâmbătă, 31 august 2013, începând cu ora 18:00, ultimul meci în deplasare din actuala ediţie a Play-off-ului SuperLigii CEC Bank. Partida se va juca la Baia Mare, împotriva CSM Ştiinţa.

După primele patru partide disputate în actualul play-off, RCM Timişoara se află în fruntea clasamentului, acumulând 19 puncte, reuşind să se impună în toate partidele disputate până acum.

Pentru meciul cu Baia Mare, antrenorul bănăţenilor – Chester Williams, a gândit o formulă interesantă, având ca obiectiv continuarea şirului de victorii obţinute până acum. Băieţii echipaţi în galben şi albastru vor pleca abia mâine după antrenament înspre capitala Maramureşului.

Dan Dinu, vice-preşedinte al clubului a prefaţat partida de mâine declarând răspicat că singurul obiectiv nu poate fi altul decât victoria şi maximum de puncte posibile pentru un meci al orgoliilor, pentru derby-ul din rugby-ul românesc.

„Ultima Oară am fost extrem de aproape de a învinge Baia Mare pe teren propriu, dar am reuşit doar o remiză. Încă de pe atunci ne-am promis ca, o dată întorşi în Maramureş, să câştigăm. Ne dorim victoria, din voinţa de a ne arăta valoarea, ne dorim victoria din orgoliu bănăţean, probabil. Ne dorim victoria pentru noi şi pentru voi” a declarat înaintea plecării spre Baia Mare, Dan Dinu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare