Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un jucător de la Poli merge la naţională, după ce elevii lui Velcea au fost învinşi „amical” de Metalul Reşiţa. Divizionara secundă s-a impus cu 2-0

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poli Timişoara a suferit o nouă înfrângere, de această dată „amicală”, acasă la nou-promovata în Liga a II-a, Metalul Reşiţa. Bănăţenii de la munte s-au impus cu scorul de 2-0, pe propriul teren, iar timişorenii aşteaptă meciurile oficiale. Până atunci, unul dintre jucătorii prim-divionarei a fost convocat la echipa naţională.

Dacă Velcea a început cu o parte dintre titularii din prima ligă, Alexandru Pelici, tehnicianul reşiţenilor, a „jucat” cu ce-a avut mai bun. Echipa de start aliniată de Vali Velcea a fost: Coca, Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, Petre, Trandu, Keita, Popovici şi Furtado.

Dără prea mari emoţii, bănăţenii de munte au avut şansa deschidesrii scorului în minutul 28, Coca reuşind să pareze şutul trimis de ex-polistul Marco Enciu. După doar şapte minute, venea rândul timişorenilor să-şi încerce şansa la gol, dar Furtado şutează aşături, după o centrare perfectă a lui Trandu. Cum ocaziile se răzbună, Metalul deschidea scorul în minutul 38, prin Neagoe, iar 1-0 avea să fie scorul pauzei.

Repriza secundă a fost abordată de Velcea cu următoarea formulă: Pap, Belu, Bocşan, Petrovic, Nicola, Gorobsov, Poparadu, Boldea, Moldovan, Dragu, Szekely. Dacă în prima repriză, Poli a mai contat în atac, mitanul secund nu s-a dovedit prea prielnic pentru alb-negrii, iar după 20 de minute de la „reluare”, metaliştii făceau 2-0 prin acelaşi Neagoe, scorul având să reziste până la final, ceea ce face ca Poli să ajungă la trei înfrângeri consecutive, două în Liga I şi aceasta „amicală”.

Altfel, jucătorul polist Cristi Bărbuţ a fost convocat la naţionala de tineret a României. Noul „Torje” face parte din efectivul selecţionat de antrenorul Bogdan Stelea în vederea meciului din deplasare, de pe 10 septembrie 2013, cu Muntenegru. Partida contează pentru grupa a 6-a de calificare la Campionatul European Under 21, ediţia 2013-2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare