Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAtacant de la Porto, pentru Poli Timișoara. Rodirlei ”Rodi” Jose Ascensao Duarte...

Atacant de la Porto, pentru Poli Timișoara. Rodirlei ”Rodi” Jose Ascensao Duarte a semnat cu bănățenii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce săptămâna trecută s-a antrenat alături de elevii lui Dan Alexa, ”Rodi” a trecut fără probleme testele medicale, iar astăzi a fost ”înregimentat” oficial.

Președintele clubului bănățean Ion Timofte l-a prezentat pe Rodirlei Jose Ascensao Duarte. Conducătorul clubului alb-negru a explicat și care sunt motivele aducerii lui.

”Rodirlei și-a făcut junioratul și primii ani de seniorat în Portugalia. Deși a jucat în diviziile inferioare din Portugalia, are calitate și credem că poate fi util în linia noastră de atac, pentru a marca golurile care ne lipsesc deocamdată. Din august am dorit să îl aducem, dar a durat foarte mult până am obținut viza.

A venit săptămâna trecută, imediat după rezolvarea formalităților. A făcut vizita medicală, l-a văzut și echipa tehnică la lucru. Sperăm să fie atacantul care să dea golurile la noi.

Un jucător cu o tehnică bună, de explozie. Are puțin de recuperat fizic, iar din acest punct de vedere e bine că nu jucăm în această săptămână” a spus Timofte, despre noul atacant al clubului.

”Mă simt bine aici. Condițiile sunt foarte bune și pot să progresez. Sper să mă simt bine, să pot ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Am prieteni care au jucat în România, dar pentru mine totul este nou, dar este o nouă etapă în cariera mea.

Sper să pot să-mi demonstrez valoarea și să mulțumesc prin asta persoanele care au avut încredere în mine. Am avut momente când m-am întristat că am avut de așteptat până la finalizarea formalităților, credeam că va dura mai puțin. Poli este o echipă bună, cu jucători de calitate.

Acum trebuie să muncim ca să recuperăm punctele pierdute. Sunt conștient că sunt așteptări mari de la mine. E normal, Timișoara este un club important și lumea așteaptă multe nu numai de la mine, ci și de la toți jucători”, a declarat ”Rodi” la prima conferință la care a luat parte din postura de jucător al alb-negrilor.

foto:acspoli.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare