Marți, 30 septembrie 2014, se întrerupe furnizarea api calde pentru efectuarea unor lucrări de automatizare Punctul Termic PT 1B. Întreruperea a fost programată între orele 8:00-15:00 și vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: 16 Februarie, Brediceanu și Postăvarul.

Altfel, societatea de termoficare anunță care sunt motivele pentru care agentul termic a lipsit cu desăvârșire din caloriferele locuitorilor capitalei Banatului, deși temperaturile nocturne au scăzut simțitor, situându-se sub 10 grade Celsius.

Conform Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timişoara, art.304: „În municipiul Timişoara sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an. Începerea funcţionării se va realiza atunci când prognoza Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mică de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie şi mai, la fel cum încetarea funcţionării încălzirii se va realiza atunci când prognoza I.N.M.H. pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mare de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie si mai”.

”Menționăm că, în cazul în care există solicitări scrise, în măsura posibilităților tehnice, se poate livra căldură celor care doresc. Aceste solicitări e necesar a fi făcute în numele asociației de proprietari, cu semnătura președintelui și a administratorului, însoțite de ștampila asociației de proprietari” susțin cei de la Colterm, care admit că la sediul societății au fost înregistrate numai câteva astfel de solicitări.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca se bucura pensionarii si mamaligarii ca platesc mai putin. Daca se da, de ce se da; daca nu se da, de ce nu se da.

Comments are closed.