Motivul INCREDIBIL pentru care Colterm ține timișorenii în frig. Vezi cine rămâne fără apă caldă, marți

- Advertisement -

Marți, 30 septembrie 2014, se întrerupe furnizarea api calde pentru efectuarea unor lucrări de automatizare Punctul Termic PT 1B. Întreruperea a fost programată între orele 8:00-15:00 și vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: 16 Februarie, Brediceanu și Postăvarul.

Altfel, societatea de termoficare anunță care sunt motivele pentru care agentul termic a lipsit cu desăvârșire din caloriferele locuitorilor capitalei Banatului, deși temperaturile nocturne au scăzut simțitor, situându-se sub 10 grade Celsius.

Conform Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timişoara, art.304: „În municipiul Timişoara sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an. Începerea funcţionării se va realiza atunci când prognoza Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mică de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie şi mai, la fel cum încetarea funcţionării încălzirii se va realiza atunci când prognoza I.N.M.H. pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mare de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie si mai”.

”Menționăm că, în cazul în care există solicitări scrise, în măsura posibilităților tehnice, se poate livra căldură celor care doresc. Aceste solicitări e necesar a fi făcute în numele asociației de proprietari, cu semnătura președintelui și a administratorului, însoțite de ștampila asociației de proprietari” susțin cei de la Colterm, care admit că la sediul societății au fost înregistrate numai câteva astfel de solicitări.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img