Transfer aeroport

Marți, 30 septembrie 2014, se întrerupe furnizarea api calde pentru efectuarea unor lucrări de automatizare Punctul Termic PT 1B. Întreruperea a fost programată între orele 8:00-15:00 și vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile: 16 Februarie, Brediceanu și Postăvarul.

Altfel, societatea de termoficare anunță care sunt motivele pentru care agentul termic a lipsit cu desăvârșire din caloriferele locuitorilor capitalei Banatului, deși temperaturile nocturne au scăzut simțitor, situându-se sub 10 grade Celsius.

Conform Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timişoara, art.304: „În municipiul Timişoara sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an. Începerea funcţionării se va realiza atunci când prognoza Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mică de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie şi mai, la fel cum încetarea funcţionării încălzirii se va realiza atunci când prognoza I.N.M.H. pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mare de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie si mai”.

”Menționăm că, în cazul în care există solicitări scrise, în măsura posibilităților tehnice, se poate livra căldură celor care doresc. Aceste solicitări e necesar a fi făcute în numele asociației de proprietari, cu semnătura președintelui și a administratorului, însoțite de ștampila asociației de proprietari” susțin cei de la Colterm, care admit că la sediul societății au fost înregistrate numai câteva astfel de solicitări.

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca se bucura pensionarii si mamaligarii ca platesc mai putin. Daca se da, de ce se da; daca nu se da, de ce nu se da.

Comments are closed.