Transfer aeroport
7.5 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

ATENȚIE șoferi! RATT impune limită de viteză tramvaielor care trec peste macazuri. Vezi unde vor circula cu numai 5 km/h

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

”Dorim să aducem în atenţia publicului călător şi a celorlalţi participanţi la traficul din Timişoara faptul că în zonele de intersectare a două linii de tramvai viteza recomandată de trecere peste macaze a vagoanelor este de 5 km/h. Macazele sunt dispozitive speciale folosite la schimbarea direcţiei unui tramvai şi peste care trebuie să se circule cu viteză redusă pentru a nu se defecta. Respectarea limitei de viteză atunci când vatmanul se află la o trecere peste macaz înseamnă o siguranţă sporită a circulaţiei şi prevenirea posibilelor incidente care ar perturba traficul din zonă” se arată într-un document emis de biroul de presă al Regiei timișorene.

Vatmanii au fost școliți special pentru aceste probleme întâlnite pe șinele mijloacelor de transport în comun din Timișoara. ”Pentru menţinerea confortului călătorilor din vagoane conducerea RATT a acordat o atenţie sporită asupra vitezei de desplasare a tramvaielor peste macaze. Pe parcursul mai multor şedinţe vatmanii au fost instruiţi în legătură cu acest subiect, apoi au fost monitorizaţi şi chiar sancţionaţi atunci când au depăşit viteza aprobată de trecere peste macaze” mai anunță compania de transport public.
Șoferii mereu ”grăbiți” nu sunt omiși de cei de la RATT, care le solicită să nu ”împingă” vatmanii care sunt nevoiți să treacă cu tramvaiele prin zonele unde există macazuri, întrucât defectarea acestora poate duce la blocarea totală a traficului în zona respectivă sau chiar la producerea de accidente ”Mulţumim celorlalţi participanţi la trafic, în special şoferilor, că înţeleg importanţa prevenirii blocării circulaţiei şi a accidentelor şi au răbdare când un tramvai circulă peste macaz”.

RATT anunță că în prezent, pe liniile de tramvai din Timişoara, sunt următoarele zone cu macaze: Piaţa 700, Piaţa Maria, Piaţa Bălcescu, strada Drubeta, Bd. Dâmboviţa, Zona Iosefin, Gara de Nord, Balta Verde, Torontal, Piaţa Traian şi Gara de Est.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,689FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

VIDEO Stadionul Dan Păltinişanu împlineşte azi 50 de ani. Vezi cum a fost construit

Inaugurat pe 1 Mai 1963, "casa" echipei de fotbal Politehnica Timişoara, stadionul Dan Păltinişanu, este între cele mai mari...