Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Italian, prins cu droguri în bagaj, la granița cu Ungaria. Ce i-au făcut procurorii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Față de inculpatul Vincenzo Romeo (40 de ani) există suspiciunea că a comis infracțiunile pentru care împotriva lui a fost pusă în mișcare acțiunea penală. Din primele cercetări, pe data de 27 septembrie 2014, inculpatul a încercat să iasă din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac cu o carte de identitate falsă. La verificarea bagajelor sale efectuată de o echipă mixtă de control, formată din polițiști de frontieră și ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, a fost găsită cantitatea de 2,5 kg de cannabis. Drogurile era disimulate în bagaje, 4 pachete fiind găsite în rucsacul inculpatului aflat sub scaunul din autocar, iar al cincilea pachet fiind găsit în bagajul de cală.

În urma verificării făcute în cooperare cu autorități judiciare din Italia – țară pe teritoriul căreia a fost falsificat documentul de identitate, s-a stabilit că identitatea reală a inculpatului era cea din documentul falsificat prezentat polițiștilor de frontieră. Documentele reale ale inculpatului fuseseră reținute de autoritățile din Catania în urmă cu două săptămâni. Vincenzo Romeo are mai multe condamnări la activ pentru trafic de droguri, furturi și tâlhării, fapte cu violență.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar judecătorul a admis solicitarea DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a italianului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare