Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timişoara pierde uşor un nou meci acasă. 0-3 cu Petrolul lui Răzvan Lucescu şi antrenorul îşi „execută” fostul elev

- Advertisement -

Ultima dată când Dan Alexa şi Răzvan Lucescu s-au întâlnit pe un teren de fotbal, „Chirurgul” a fost elevul actualului tehnician de la Ploieşti (la Rapid Bucureşti), dar asta nu i-a fost de mare folos „principalului” lui Poli. Partida directă dintre cele două formaţii a fost dezastruasă pentru cel de-al doilea, echipa sa înclinându-se în faţa celei de-a doua clasate cu scor de neprezentare.

Partida începe cu o fază controversată în careul prahovenilor, când Morariju cade, dar Alexandru Tudor nu acordă penalty atât de uşor. Minutul 18 aduce deschiderea scorului. Acelaşi Murariju îl împinge uşor pe Tamuz chiar în careul lui Nuno Claro, iar centralul, la insistenţele arbitrului adiţional, acordă lovitură de pedeapsă extrem de uşor. Albin marchează penalty-ul, iar scorul devine 0-1. Petrolul pune stăpânire pe joc, iar până în minutul 38 doar „lupii galbeni” mai arătau ceva pe teren, iar asta avea să se vadă inclusiv pe tabela de marcaj, elevii lui Lucescu reuşind să facă 2-0 prin acelaşi Albin. Culmea, în loc de o răbufnire de orgoliu din partea gazdelor, tot oaspeţii controlează partida şi fac 0-3 chiar înainte ca Tudor să fluiere intarea la vestiare, astfel că Petrolul îşi asigurase „necesarul” de goluri încă din primul mitan. Cel de-al treilea gol este reuşit de Geraldo.

Pe o ploaie torenţială şi circa 2.500 de suporteri în tribunele vechii arene „Dan Păltinişanu”, Poli revine de la cabine ceva mai motivată şi cu forţe proaspete, Mansour intrând în locul lui Boldea. După ce Nuno Claro respinge utu lui Priso, din minutul 49, timişorenii se apropie şi ei de poarta lui Pecanha în minutul 57, dar Szekely se încurcă în minge deşi era singur cu portarul. Atacantul timişorenilor trimite mingea spre poartă destul de slab, aceasta poposeşte pe pieptul lui Mansour de unde ricoşează în bara prahovenilor. Minutul 71 aduce o fază deloc pe placul publicului, Mansour intrând cu mingea la picior în careul oaspeţilor, însă se împiedică inexplicabil în gazon şi faza se încheie nefast. Până la finalul meciului doar Mera a mai încercat să marcheze, însă mingea trimisă de el cu capul, în minutul 81, avea să treacă de puţin pe lângă buturile galben-albaştrilor, iar partida se încheie cu scorul de 0-3, rezultat ce o menţine pe Poli Timişoara pe loc neretrogradabil (poziţia u numărul 13) în clasamentul Ligii I, în timp ce petroliştii urcă pe poziţie de viceampioană.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Belu, Scutaru, Mera, Morariju, Trandu, Gorobsov, Poparadu, Hasani (min.41- Roman), Boldea (min.46- Mansour), Szekely (min.70- Nanu). Antrenor: Dan Alexa.

Petrolul Ploieşti: Pecanha, Alcenat, Gerardo, Gerson (min.63- Santos), Guilherme, Mustivar, De Lucas, Priso (min.59- Mutu), Teixeira, (min.72- Fernades), Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Foto:acspoli.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore