Runda a doua din play-off, la discreţia campionilor. RCM Timişoara 26-6 CSM Ştiinţa Baia Mare

- Advertisement -

Sâmbătă, 10 august 2013, pe stadionul Gheorghe Răşcanu din cartierul timişorean Ronaţ, campionii de la RCM Timişoara au învins echipa vicecampioană Ştiinţa Baia Mare, scor 26-6, demosntrând astfel că „ora exactă în rugby se dă la Timişoara”, mai ales cupă ce au acumulat şi punctul bonus pentur cele patru eseuri reuşite.

Superioritatea din jocul RCM-ului timişorean a făcut ca trupa lui Chester Williams să creeze un joc ofensiv excelent, după numai şase minute, Shannon ajungând primul în terenul de ţintă al băimărenilor. Calafeteanu a transformat pentru 7-0, pentru ca mai apoi Cătălin Fercu să marcheze un nou eseu. La 12-0, vicecampionii au marcat la finalul unor penalităţi, iar scorul pauzei avea să fie 12-6.

Repriza secundă a debutat cu o cursă de excepţie „marca Fercu”, care i-a pasat lui Kinikinilau, acesta din urmă reuşind eseul cu numărul trei al întânirii, toate în contul timişorenilor, pentru ca mai apoi, Calafeteanu să aducă încă două puncte din transformarea pe care avea să o reuşească. Scorul devenea 19-6, dar mijlocul mitanului secund aducea şi câteva decizii controversate ale arbitrului, care a dictat nu mai puţin de trei eliminări, însă chiar şi aşa, băimărenii au rămas „pe loc repaus”, elevii lui Chester Williams nelăsând breşe în compartimentul defensiv. Minutul 71 aducea cel de-al patrulea eseu al timişorenilor, Kinikinilau fiind autorul reuşitei, în timp ce Calafeteanu transforma pentru stabilirea scorului final, de 26-6, victorie a timişorenilor care şi-au asigurat şi punctul bonus, dar şi poziţia de lider al Superligii cu procentaj maxim după primele două întâlniri din play-off.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img