Încă un sportiv timişorean deplânge lipsa sprijinului financiar: „Ne lipsesc bani care, pentru unii, sunt bani de buzunar”

- Advertisement -

Pilotul timişorean Constantin Răducioiu a lansat un mesaj de disperare, care aduce în faţă, din nou, subiectul lipsei investiţiilor masive în sporturile mai puţin populare. Acesta, împreună cu copilotul său Mirel Bulearcă, nu-şi permit, datorită situaţiei finaciare, să ia startul în Raliul Aradului, motiv pentru care solicită eventualilor sponsori o mână de ajutor.

Faptul că sporturile cu motor nu sunt susţinute aşa cum merită, în România, nu mai e o noutate pentru nimeni. Faptul că sportul, în general, suferă la capitolul finanţare privată, mai ales în zona Banatului, de asemenea nu mai e o necunoscută pentru cei din capul locului, dar în condiţiile în care unii sportivi ajung să se „milogească” prin intermediul diverselor medii on-line şi nu numai, e mai mult decât grav.

Pilotul timişorean de raliuri, Constantin Răducioiu, ne-a reamintit, dacă era cazul, lipsa finaţelor din sporturile pe patru roţi, acolo unde Timişul ar sta mai mult decât bine dacă ţinem cont de „antecedentele” piloţilor bănăţeni prin diferite campionate organizate la nivel naţional, atât în Campionatul Naţional de Raliuri (CNR), cel de Viteză pîn Coastă (CNVC) sau altele. Răducioiu a postat sâmbătă, pe Facebook, un mesaj uluitor prin care solicită sprijin finaciar pentru ca echipajul din care face parte să poată lua startul la cea de-a şasea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri.

Raliul Aradului, căci despre această etapă este vorba, va avea loc în weekend-ul 23-24 august 2013, adică peste exact două săptămâni, însă pentru ca echipajul timişorean, format din Constantin Raducioiu şi Mirel Bulearcă, să poată lua startul la Arad, echipa are nevoie de sponsori care pot oferi ceea ce „pentru unele persoane sunt doar bani de buzunar” a spus pilotul.

Echipajul are la dispoziţie o parte din suma necesară unei astfel de etape, însă fondurile nu sunt suficiente, astfel că, timişorenii riscă să nu face deplasarea la Raliul Aradului, etapă ce devine tot mai „intenaţională” prin prisma prezenţei a tot mai mulţi piloţi din afara României.

Răducioiu a distribuit sâmbătă, o fotografie, în care.apare atât el cât şi colegul său, scriind următoarele: „Uremaza Raliul Aradului, etapa in C.N.R. la care ne-a dorit enorm sa mergem, din pacate lipsa bugetului necesar ne face sa nu putem fii acolo unde ar trebui sa fim, avem totul mai putin o parte din bani, bani care pt. unele persoane sunt doar de buzunar, pt. noi ar fii necesari pt a putea ajunge la start, si pt. a ne putea indeplini obiectivul.
MAI AVEMM CATEVA ZILE, INCA MAI SPERAM”.

Nu ne rămâne decât să sperăm că, poate şi cu ajutorul nostru, cei doi vor face rost de fondurile necesare şi ne vor putea reprezenta cu mândrie la Raliul Aradului 2013.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img