Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli a ajuns în cantonamentul din Ungaria și va juca două amicale, chiar azi. Vezi cine lipsește din lot

- Advertisement -

Echipa de pe Bega s-a cazat la ”Thermal Hotel Gara” (foto), urmând ca astăzi, să susțină deja două partide de verificare, a câte 45 de minute. Adversarii alb-negrilor vor fi două echipe care evoluează în liga a 4-a maghiară: Fuzesgyarmati SK, respectiv Hajdusamson SE. Triunghiularul va începe la ora 18:00, ora României.

Szekely, Nanu și Keita nu se află în cantonament

Lotul deplasat de Dan Alexa în Ungaria este constituit din 24 de jucători: Nuno Claro, Eduard Pap, Mario Contra (portari), Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Danijel Morariju, Gabriel Cânu, Cristian Scutaru, Miodrag Todorov (fundași), Cristi Bărbuț, Silviu Balaure, Silviu Bălace, Nicu Boldea, Ovidiu Petre, Alexandru Popovici, Adrian Poparadu, Răzvan Trandu, Alexandru Lazăr, Vlad Dragomir, Carlos Eduardo, Lassana Camara (mijlocași) și Wilson Kneeshaw, MIlan Stavric, Pedro Henrique (atacanți).

Lipsesc așadar Szabolcs Szekely, care negociază transferul său la un club din străinătate, Florin Nanu, care a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme personale, în timp ce Souleymane Keita nu a fost convocat pentru acest stagiu, senegalezul negociind de asemenea transferul său la o echipă din Franța.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore