Poli a ajuns în cantonamentul din Ungaria și va juca două amicale, chiar azi. Vezi cine lipsește din lot

Date:

Echipa de pe Bega s-a cazat la ”Thermal Hotel Gara” (foto), urmând ca astăzi, să susțină deja două partide de verificare, a câte 45 de minute. Adversarii alb-negrilor vor fi două echipe care evoluează în liga a 4-a maghiară: Fuzesgyarmati SK, respectiv Hajdusamson SE. Triunghiularul va începe la ora 18:00, ora României.

Szekely, Nanu și Keita nu se află în cantonament

Lotul deplasat de Dan Alexa în Ungaria este constituit din 24 de jucători: Nuno Claro, Eduard Pap, Mario Contra (portari), Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Danijel Morariju, Gabriel Cânu, Cristian Scutaru, Miodrag Todorov (fundași), Cristi Bărbuț, Silviu Balaure, Silviu Bălace, Nicu Boldea, Ovidiu Petre, Alexandru Popovici, Adrian Poparadu, Răzvan Trandu, Alexandru Lazăr, Vlad Dragomir, Carlos Eduardo, Lassana Camara (mijlocași) și Wilson Kneeshaw, MIlan Stavric, Pedro Henrique (atacanți).

Lipsesc așadar Szabolcs Szekely, care negociază transferul său la un club din străinătate, Florin Nanu, care a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme personale, în timp ce Souleymane Keita nu a fost convocat pentru acest stagiu, senegalezul negociind de asemenea transferul său la o echipă din Franța.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare