Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAi un talent fotbalistic în miniatură acasă? Adu-l la Poli! Echipa bănăţeană...

Ai un talent fotbalistic în miniatură acasă? Adu-l la Poli! Echipa bănăţeană selectează juniori pentru viitorul fotbalistic al Timişoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Poli Timişoara organizează în zilele de 21 şi 22 mai, între orele 10:00 şi 12:00, respectiv 17:00 şi 19:00, acţiuni de selecţie pentru copiii născuţi între anii 2000 şi 2007. Selecţiile se vor desfăşura pe arena „Colterm”.

Copilului tău îi place cu mingea? Dacă ştie cum se dă cu piciorul în minge şi are crezi că ar putea deveni urmaşul lui Silviu Bălace, sau chiar al tânărului Trandu, îl poţi aduce la preselecţia pe care echipa bănăţeană o va face la începutul săptămânii viitoare.

În zilele de 21 şi 22 mai, arena „Colterm” va fi gazda unei campanii de selecţie a copiilor ce pot forma în viitor echipa de fotbal Poli Timişoara. În incinta micuţului stadion situat în calea Şagului, la numărul 105, sunt aşteptaţi copii născuţi între anii 2000 şi 2007.

Copiii trebuie să aibă asupra lor echipament şi să se prezinte la una din cele două sesiuni ce vor avea loc, cea de dimineaţă fiind programată între orele 10:00 şi 12:00, sau cea de seară, între orele 17:00 şi 19:00, în fiecare dintre cele două zile amintite.

Persoana de contact, în cazul în care părinţii vor mai multe informaţii referitoare la acest eveniment, este Viorel Vişan, acesta putând fi contactat la numărul de telefon 0768.188.009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...