Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Ai un talent fotbalistic în miniatură acasă? Adu-l la Poli! Echipa bănăţeană selectează juniori pentru viitorul fotbalistic al Timişoarei

Poli Timişoara organizează în zilele de 21 şi 22 mai, între orele 10:00 şi 12:00, respectiv 17:00 şi 19:00, acţiuni de selecţie pentru copiii născuţi între anii 2000 şi 2007. Selecţiile se vor desfăşura pe arena „Colterm”.

Copilului tău îi place cu mingea? Dacă ştie cum se dă cu piciorul în minge şi are crezi că ar putea deveni urmaşul lui Silviu Bălace, sau chiar al tânărului Trandu, îl poţi aduce la preselecţia pe care echipa bănăţeană o va face la începutul săptămânii viitoare.

În zilele de 21 şi 22 mai, arena „Colterm” va fi gazda unei campanii de selecţie a copiilor ce pot forma în viitor echipa de fotbal Poli Timişoara. În incinta micuţului stadion situat în calea Şagului, la numărul 105, sunt aşteptaţi copii născuţi între anii 2000 şi 2007.

Copiii trebuie să aibă asupra lor echipament şi să se prezinte la una din cele două sesiuni ce vor avea loc, cea de dimineaţă fiind programată între orele 10:00 şi 12:00, sau cea de seară, între orele 17:00 şi 19:00, în fiecare dintre cele două zile amintite.

Persoana de contact, în cazul în care părinţii vor mai multe informaţii referitoare la acest eveniment, este Viorel Vişan, acesta putând fi contactat la numărul de telefon 0768.188.009.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore