Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport”Speranța” lui Poli, Cristi Bărbuț, vrea revanșa în fața publicului, vineri, cu...

”Speranța” lui Poli, Cristi Bărbuț, vrea revanșa în fața publicului, vineri, cu FC Bihor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Neutilizat în partida amicală cu FC Hunedoara, pe care Poli a câștigat-o cu 5-0, mijlocașul Cristi Bărbuț a declarat că își dorește să reintre în teren după câteva zile în care s-a antrenat separat după o accidentare ușoară. ”Mă simt tot mai bine, sper că voi fi în plenitudinea forțelor pentru meciul cu FC Bihor. Antrenorul va decide dacă voi intra în teren, iar dacă voi evolua voi încerca să dau maxim pentru echipă, așa cum încerc de fiecare dată. Atmosfera de la echipă este bună, suntem încrezători că putem scoate maxim din următoarele jocuri!”, a declarat Bărbuț, pentru site-ul oficial al echipei, acspoli.ro.

Dezamăgit de rezultatul obținut de echipe pe terenul din Valea Domanului, Bărbuț vrea ca echipa pentru care evoluează să revină cât mai curând în fruntea clasamentului ligii a II-a. ”Ne-a durut eșecul de la Reșița, am analizat cauzele și acum trebuie să ștergem erorile pe care le-am făcut. Trebuie să ne revanșăm în fața publicului, deoarece știm că înfrângerile din acest start de sezon i-au dezamăgit pe cei care ne susțin. Îmi doresc ca vineri să avem parte de înțelegere și susținere din partea celor care vor veni pe stadion. Echipa va da 100% pe teren, asta garantăm. Sperăm să ne bucurăm din nou împreună de victorii!” a mai spus internaționalul de tineret.

Poli Timișoara va întâlni pe FC Bihor în cadrul etapei a VII-a a Ligii a II-a, Seria Vest, pe stadionul Dan Păltinișanu din capitala Banatului. Dacă elevii lui Dan Alexa au 9 puncte în clasament și ocupă locul 4 după 5 jocuri, FC Bihor se află pe poziția a 10-a în clasament, având 3 puncte din 5 partide. Meciul dintre cele două formații va avea loc vineri, 10 octombrie 2014, cu începere de la ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

5 medalii de aur și 1 de argint la Europenele de la Munchen! România, locul 1 în clasamentul pe națiuni!

Lotul de Juniori al Federației Române de Canotaj a au obținut 5 medalii de...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii CJ Timiș, după vestea că...