Robu, primul „atac” la adresa lui Poli, la „foarte cald”: „Se impun măsuri ferme”. Ex-ministrul Funeriu cotraatacă: „Vine Messi, Raul sau Hagi?”

- Advertisement -

După insuccesul de la Braşov, al doilea consecutiv din această ediţie de campionat, al celor de la Poli Timişoara, primarul Capitalei Banatului a răbufnit pe Facebook, unde a postat un mesaj extrem de „dur” la adresa echipei bănăţene. Acesta a fost imediat taxat de fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu, care îi cere primarului Timişorei „un reset”.

Supărat după ce Poli Timişoara a fost înfrântă de FC Braşov, scor 1-2, sub Tâmpa, după ce „stegarii” au înscris golul victoriei în minutul 94, din offside, după ce în aceeaşi fază centralul Kovacs nu a semnalizat fault asupra mijlocaşului bănăţean Poparadu, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat un mesaj extrem de „dur” la adresa clubului de pe Bega. „LA ACS POLI SE IMPUN MASURI FERME! SI LE VOM LUA! Este inadmisibil sa renuntam atat de usor la anumiti jucatori cu care, de bine de rau, am reusit sa promovam, pt a face experimente paguboase! La „foarte cald”, deocamdata doar atat!” a scris Robu pe Facebook.

Surprins, într-o oarecare măsură de mesajul dictatorial al edilului-şef timişorean, s-a arătat fostul ministru al educaţiei din România, Daniel Funeriu, aflat într-un „război” al declaraţiilor pe Facebook cu Robu, care a postat un mesaj la fel de „interesant” la adresa fostului rector al Politehnicii Timişoara: „Cer iertare cititorilor mei pentru că revin asupra subiectului Nicolae Robu. Vă asigur că domnul primar este un om foarte serios. Fără glumă sau ironie. Cel puţin aşa îl ştiam eu. Dar în mod evident ceva nu este în regulă în ultimele zile. Sper să fie doar oboseala după câţiva ani de muncă intensă. De ce spun asta? La câteva minute după ce Poli a pierdut la Braşov domnul primar ne spune că „LA ACS POLI SE IMPUN MASURI FERME ! SI LE VOM LUA !”. Ce să fie? Vine Messi? Se întoarce Raul din Qatar? Reintră Hagi pe teren? Poate se votează în Consiliul Local Timişoara sau în Senatul de la Politehnică vreo schemă nouă de joc? Oricare ar fi varianta, Hai Poli dar domnule primar, vă rog, faceţi un reset!” a spus Funeriu.

Ulterior, Robu a revenit cu o postare mai puţin acidă, prin care solicită timişorenilor, şi nu numai, să rămână raţionali, întrucât o parte dintre aceştia au acuzat că Poli ar fi „trântit” partida de sub Tâmpa.

„Fraţilor, Haideţi să nu ne pierdem raţiunea. Un polist adevărat nu poate suspecta Poli de blat! Cel puţin actuala Poli ! Am făcut greşeli care ne-au costat puncte preţioase, este adevărat, dar ăştia suntem deocamdată şi NU NE ÎMPĂCĂM CU IDEEA CĂ ĂŞTIA ŞI RĂMÂNEM! Avem încredere în noi, inclusiv în capacitatea noastră de autocorecţie şi autoperfecţionare, într-un cuvânt: de EVOLUŢIE! HAI POLI !!!” a postat primarul pe aceeaşi celebră reţea de socializare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare