Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 200 de "vitezomani" prinşi de poliţiştii rutieri numai ieri. Amenzile depăşesc...

Peste 200 de „vitezomani” prinşi de poliţiştii rutieri numai ieri. Amenzile depăşesc 50.000 de lei. Vezi ce statistică au făcut „rutieriştii”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul zilei de sâmbătă, 24 august 2013, poliţiştii timişeni au aplicat 314 sancţiuni contravenţionale în cadrul acţiunii „Speeed” desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL. 202 dintre aceştia sunt „vitezomani”, aceştia fiind, de asemenea, sanctionaţi. Politistii continuă acţiunea pe raza întregului judeţ, pentru combaterea excesului de viteză.

Poliţia Română coordonează, la acest sfârşit de săptămână, o acţiune preventivă pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Din analiza accidentelor de circulaţie grave produse pe raza judeţului Timiş, în perioada 01.01-16.08.2013, comparativ cu perioada similară a anului 2012, relevă că 18 accidente (+3), soldate cu decesul a 9 persoane (-1) şi rănirea gravă a altor 13 (+1), au avut drept principală cauză generatoare viteza nelegală şi neadaptată condiţiilor de drum.

În acest weekend, poliţiştii timişeni continuă acţiunile în cadrul campaniei preventive „Speed”, desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL (Organizaţia Poliţiilor Rutiere Europene), pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Sunt folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii timişeni au aplicat 314 sancţiuni contravenţioanale, în valoare de 50.750 de lei, dintre care 202 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Aceştia au reţinut 22 de permise de conducere (10 pentru depăşirea limitelor legale de viteză) şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Acţiunile continuă şi în cursul zilei de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare