Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDemență în formă pură! Doi angajați ai STPT au fost înjurați, scuipați...

Demență în formă pură! Doi angajați ai STPT au fost înjurați, scuipați și șpreiați doar pentru că erau…controlori

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Pare că pandemia i-a înnebunit pe toți! Oamenii sunt tot mai recalcitranți și au tot mai puțină răbdare. Oricine poartă uniformă sau însemne de control devine, pe loc, dușman de clasă, în mintea unora care, probabil din pricina restricțiilor, se hrănesc cu Netflix și HBO. Și transpun totul, în stradă.

Așa a fost și filmul de acțiune de acum circa 1 oră. Protagoniștii: doi angajați ai STPT, aflați în exercițiul funcțiunii care, după ce au terminat de verificat biletele unor călători, au decis să schimbe mijlocul de transport în comun, pentru a-și continua sarcinile de serviciu.

Ghinion pentru controlorii STPT pentru că de cum s-au dat jos din tramvai, în Piața 700, au fost luați la ochi, datorită vestelor inscripționate și a ecusoanelor din piept, de doi pasageri ai unui autoturism, TM 64 RRA, care circula pe linia de tramvai, pe str. Constantin Brediceanu.

Și tinerii au început cu muzica și cu scenariile de film. ”Au oprit mașina lângă noi, au dat geamul jos și ne-au întrebat dacă suntem controlori. Când i-am confirmat, au început să ne înjure, să ne blesteme, să ne scuipe și să ne amenințe, după care au plecat. Au dat o tură și au revenit. Noi eram tot acolo. Atunci mi-au dat cu spray-ul lacrimogen în față. Am sunat la 112, a venit Poliția și am dat declarații”, spune unul dintre angajații STPT.

Dincolo de situația care pare desprinsă din filmele de acțiune, IPJ Timiș a intervenit prompt, a identificat mașina și face cercetări pentru identificarea autorilor, lămurirea tuturor circumstanțelor și tragerea la răspundere a agresorilor.

2 COMENTARII

  1. Dar de abuzurile controlorilor stpt de ce nu spuneti nimica.sunt obligati sa poarte acea tinuta cu insemnele stpt.se fac ca ploua.cand le zici de tinuta.imediat zice ca te amendeaza.sa le fie rusine

  2. Dragi jurnaliști de la VoceaTimișului, o simplă recomandare. Ar fi trebuit să precizați ce reprezintă acronimul STPT. Sunt un cititor din altă parte a țării și nu știu ce instituție reprezintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare