Demență în formă pură! Doi angajați ai STPT au fost înjurați, scuipați și șpreiați doar pentru că erau…controlori

Pare că pandemia i-a înnebunit pe toți! Oamenii sunt tot mai recalcitranți și au tot mai puțină răbdare. Oricine poartă uniformă sau însemne de control devine, pe loc, dușman de clasă, în mintea unora care, probabil din pricina restricțiilor, se hrănesc cu Netflix și HBO. Și transpun totul, în stradă.

Așa a fost și filmul de acțiune de acum circa 1 oră. Protagoniștii: doi angajați ai STPT, aflați în exercițiul funcțiunii care, după ce au terminat de verificat biletele unor călători, au decis să schimbe mijlocul de transport în comun, pentru a-și continua sarcinile de serviciu.

Ghinion pentru controlorii STPT pentru că de cum s-au dat jos din tramvai, în Piața 700, au fost luați la ochi, datorită vestelor inscripționate și a ecusoanelor din piept, de doi pasageri ai unui autoturism, TM 64 RRA, care circula pe linia de tramvai, pe str. Constantin Brediceanu.

Și tinerii au început cu muzica și cu scenariile de film. ”Au oprit mașina lângă noi, au dat geamul jos și ne-au întrebat dacă suntem controlori. Când i-am confirmat, au început să ne înjure, să ne blesteme, să ne scuipe și să ne amenințe, după care au plecat. Au dat o tură și au revenit. Noi eram tot acolo. Atunci mi-au dat cu spray-ul lacrimogen în față. Am sunat la 112, a venit Poliția și am dat declarații”, spune unul dintre angajații STPT.

Dincolo de situația care pare desprinsă din filmele de acțiune, IPJ Timiș a intervenit prompt, a identificat mașina și face cercetări pentru identificarea autorilor, lămurirea tuturor circumstanțelor și tragerea la răspundere a agresorilor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img