Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Au fani şi bani, nu şi permis de conducere. Vedete din România care au nevoie de şofer

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Deşi au o mulţime de fani şi de bani, câteva vedete din România apelează la alţii când vine vorba de mers cu maşina, din cauză că nu au permis de conducere. Alex Velea, Connect-R sau manelistul Vali Vijelie se folosesc de taxiuri sau prieteni când au nevoie să ajungă dintr-un loc în altul.

În mod obişnuit, faima celebrităţilor este dublată de apariţia acestora la volanul unor bolizi de lux, care să stârnească admiraţia fanilor şi să-i facă pe rivali să suspine. Există însă şi excepţii, chiar în showbiz-ul românesc, iar România TV a trecut în revistă vedetele autohtone care nu au permis de conducere auto.

Astfel, Vali Vijelie are maşină, are şi bani de benzină şi a avut şi carnet. L-a obţinut însă la Curtea de Argeş, în perioada când permisele să obţineau ilegal, astfel că permisul i-a fost anulat.

Un alt cântăreţ fără permis este Alex Velea. Acesta a făcut şcoala de şoferi de două ori, a dat şi examen, însă nu a reuşit să obţină preţiosul carnet de conducere. Acesta şi-a cumpărat şi o maşină, pentru a se motiva, dar vehiculul a ajuns să fie condus de fosta sa soţie, Ana.

De asemenea, nici Connect-R nu se numără printre cei care au permis de conducere. Atunci când are nevoie, artistul apelează la taxiuri sau la prieteni, anunţă România TV prin intermediul portalului său on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare