Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

GALA PTK Models revine

- Advertisement -

 

Dupa succeAfis Gala PTKsele de anii trecuti, cand cluburile au fost pline de animatoare si show-uri de flacari, sau prezentari de lenjerie intima ce au strans peste 100 de mii de vizualizari pe Youtube, GALA PTK Models revine si in 2013 cu un nou spectacol de lumina si culoare.  Daca e ianuarie si e inceput de an, modelele de la PTK Models isi aleg si pentru 2013 imaginea. Ajunsa la a 4-a editie, GALA PTK Models 2013, promite a fi un eveniment dincolo de tiparele obisnuite ale unui fashion show.
Astfel, seara va incepe cu prezentarea modelelor, care vor fi supuse unor probe de fotogenie, urmand sa lanseze colectia de rochii de seara “Ladybird” by Jenny Luck.
” Va fi un eveniment fashion ce va aduna laolalta elita agentiei. Fetele sunt increzatoare iar noi cei din conducere suntem optimisti, ca la fel ca in fiecare an Gala PTK va fi un real succes” – a declarat Malvina Rotuna din partea organizatorilor.
Condamnate la distractie! Aceasta este tema galei din acest an pentru fetele de la PTK Models, care se vor afla in permanenta intre multime, pe ringul de dans.
“Asteptam cat mai multa lume sa ni se alature la distractie si cea mai buna dintre noi sa castige!” – A declarat Loredana Ene, model al agentiei PTK Models.
Seara va continua cu un concert al tanarului artist timisorean, Agape (Extrem Addy), iar pana la desemnarea castigatoarei premiului de 100 de euro pus la bataie de cei de la PTK, ringul de dans va fi incins de muzica celebrului MC GEO DA SILVA.
Evenimentul va avea loc vineri 18 ianuarie incepand cu ora 23:00 in Club Madness.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore