Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriGALA PTK Models revine

GALA PTK Models revine

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 

Dupa succeAfis Gala PTKsele de anii trecuti, cand cluburile au fost pline de animatoare si show-uri de flacari, sau prezentari de lenjerie intima ce au strans peste 100 de mii de vizualizari pe Youtube, GALA PTK Models revine si in 2013 cu un nou spectacol de lumina si culoare.  Daca e ianuarie si e inceput de an, modelele de la PTK Models isi aleg si pentru 2013 imaginea. Ajunsa la a 4-a editie, GALA PTK Models 2013, promite a fi un eveniment dincolo de tiparele obisnuite ale unui fashion show.
Astfel, seara va incepe cu prezentarea modelelor, care vor fi supuse unor probe de fotogenie, urmand sa lanseze colectia de rochii de seara “Ladybird” by Jenny Luck.
” Va fi un eveniment fashion ce va aduna laolalta elita agentiei. Fetele sunt increzatoare iar noi cei din conducere suntem optimisti, ca la fel ca in fiecare an Gala PTK va fi un real succes” – a declarat Malvina Rotuna din partea organizatorilor.
Condamnate la distractie! Aceasta este tema galei din acest an pentru fetele de la PTK Models, care se vor afla in permanenta intre multime, pe ringul de dans.
“Asteptam cat mai multa lume sa ni se alature la distractie si cea mai buna dintre noi sa castige!” – A declarat Loredana Ene, model al agentiei PTK Models.
Seara va continua cu un concert al tanarului artist timisorean, Agape (Extrem Addy), iar pana la desemnarea castigatoarei premiului de 100 de euro pus la bataie de cei de la PTK, ringul de dans va fi incins de muzica celebrului MC GEO DA SILVA.
Evenimentul va avea loc vineri 18 ianuarie incepand cu ora 23:00 in Club Madness.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare