Părinții care au copii în clasa pregătitoare se declară foarte mulțumiți- sunt afirmaţiile făcute de Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș

„S-au făcut multe concursuri, s-au angajat oameni, opinia mea este să se meargă pe această linie în continuare. S-au făcut și dotările necesare, s-au aruncat bani pentru pregătitea învățătorilor care lucrează la aceste clase pregătitoare”. a declarat Francisc Halasz inspector școlar general adjunct ISJ Timiș.

Unele şcoli au cerut clasa I dar nu au avut o clasă pregătitoare, astfel pot rămâne fară o clasă I.

„Cele care nu au avut clasa pregătitoare nu pot avea clasa I, dacă nu se schimbă metodologia. Nu putem sări peste clasa de început. Avem deja 20 de școli care au cerut clasa I, dar nu au avut și clasa pregătitoare.”, a declarat Aura Danielescu, inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratulul Școlar Timiș.

Școlile generale nr.1 și nr.4 din Timișoara sunt cele care ar putea rămâne fără clasa întâi.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.