AcasăStiriNational si InternationalTatăl Mădălinei Manole e de părere că ginerelui său i-a ajuns cuţitul...

Tatăl Mădălinei Manole e de părere că ginerelui său i-a ajuns cuţitul la os: «Fata mea are, în sfârşit, un mormânt normal»

După mai bine de trei ani de la moartea Mădălinei Manole, soţul artistei a amenajat mormântul acesteia şi i-a ridicat un monument din marmură albă. Ion Manole, tatăl artistei, spune că lucrarea nu e urâtă, dar nici una ieşită din comun.

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, nu a vrut ca nimeni, dar mai ales părinţii artistei să afle că se lucrează la mormântul acesteia. Aşa că vinerea trecută, când a mers la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, a cerut administratorilor discreţie.

Muncitorii au reuşit să finalizeze lucrarea în doar câteva ore. Părinţii Mădălinei au aflat abia sâmbătă despre amenajarea mormântului fiicei lor. “Au venit spre seară şi s-au uitat. Au aprins câteva lumânări şi au plecat”, ne-a declarat unul dintre angajaţii cimitirului.

Ion Manole, tatăl artistei, spune că lucrarea nu e urâtă, dar nici ieşită din comun: “Cred că i-a cam ajuns cuţitul la os. Bine că i-a făcut, în sfârşit, măcar acum, un mormânt normal, după cum l-a dus mintea şi cât s-a îndurat să cheltuiască. Nu e o lucrare ieşită din comun, dar nici urâtă, e una ca la mormintele medii”. Însă Ion Manole mai are o nedumerire: “Vreau să-mi spună dacă ne dă voie să mergem să punem o lumânare. Ultima oară a certat paznicii de ce am vopsit crucea şi de ce am pus flori”.

Iată ce a scris Petru Mircea pe monumentul Mădălinei:
“Când va răsări soarele Vom şti că Tu vrei să ne umpli de lumină Sufletele întunecate de plecarea ta, Când ne va stropi ploaia Vom şti că Tu vrei să ne răcoreşti Obrajii încinşi de lacrimile fierbinţi de dor Când ne va albi ninsoarea Vom şti că Tu vrei să ne faci frumoase Sărbătorile de iarnă, Iar când ne vei chema Vom şti că rostul nostru pe pământ s-a sfârşit Spre a ne petrece veşnicia Acolo unde ne este locul: Lângă tine, sufleţelul nostru curat!” Pui Mic şi Puiucu

 

 
Sursa:libertatea.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente