Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bărbat din Timiş, cercetat pentru comiterea unui accident şi fuga de la locul faptei. Poliţia î-a pus „în cârcă” cinci infracţiuni rutiere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Duminică, 25 august 2013, în jurul orei 7:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi de către personalul Spitalului Clinic Municipal din Timişoara cu privire la faptul că la spital s-a prezentat o persoană care susţine că a fost victima unui accident rutier.

H. Ludmila, de 35 ani, din Timişoara, în jurul orelor 4:40, în timp ce se deplasa pe strada Gării, din comuna Remetea Mică, a fost accidentată uşor de către conducătorul unui moped, care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma informaţiilor obţinute şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe V. Iulian, de 33 de ani, din comuna Remetea Mică, suspectat de comiterea faptei. Poliţiştii au procedat la testarea şoferului mopedului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În cauză, poliţiştii au întocmit pe numele lui V. Iulian dosar penal pentru infracţiunile comise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare