Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ADIO Full HD! LG a lansat ecranul de smartphone cu cea mai mare rezoluţie din lume

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

LG, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dispozitive electronice şi IT&C, a prezentat ecranul pentru smartphone cu o rezoluţie de 1.440 x 2.560 pixeli.

Compania coreană, care de altfel a lansat anul trecut primul ecran FullHD pentru smartphone, a scos ecranul Quad HD, care oferă o rezoluţie de 1440 x 2560 de piexeli pentru un ecran de 5.5 inci. Asta înseamnă o densitate a pixelilor de 538 pe inch (ppi) cu 70 ppi mai mult în comparaţie cu cel mai performant ecran de pe piaţă, care în acest moment se găseşte la telefoanele HTC One.

Conform diviziei LG Display, noul ecran va conţine de patru ori mai mulţi pixeli în comparaţie cu un ecran HD cu o rezoluţie de 720 x 1280 de pixeli, ceea ce va permite vizualizarea de imagini mult mai clare.

Ecranul va aduce echivalentul clarităţii unui Blu-ray pe telefonul mobil, iar atunci când utilizatorul va naviga pe internet va fi afişată intreaga versiune PC a paginii fără imagini distorsionate.

Compania nu a anunţat însă când va lansa produse bazate pe noua tehnologie.

 

 
Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare