Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Gmail se schimbă. Cum va arăta şi care vor fi modificările

- Advertisement -
Gmail a anuntat ca pregăteşte o nouă interfaţă pentru sectiunea Inbox, anunţă Mashable. Schimbarea este valabilă atât pentru desktop, cât şi pentru iOS şi Android.

Conform presei internaţionale, noua căsuţă de intrări va permite utilizatorilor să îşi organizeze mailul în mai multe categorii dispuse orizontal, dar şi să introducă într-o secţiune specială anumiţi expeditori.

Pentru a găsi mai uşor ceea ce vă interesează, trebuie doar să accesaţi tab-ul aferent. Noua interfaţă dispune, mai concret, de cinci secţiuni cu ajutorul cărora vă puteţi aranja mailul, şi anume: Primary, Social, Promotions, Updates and Forums.

În „Primary” vor intra mesajele de la familie, prieteni, dar şi toate celelalte mesaje care nu sunt ataşate unei alte categorii. În „Social” vor intra automat toate notificările şi mesajele de pe reţelele de socializare, precum Facebook şi Twitter. În grupul „Promotions” vor fi incluse mailurile promotionale sau care conţin oferte pentru cumpărături.

Facturile, chitanţele şi emailurile de confirmare vor fi trimise automat în „Updates”, în timp ce mesajele de pe grupurile oline şi forumurile de discuţii vor apărea în „Forums”, scrie economica.net.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CFf7dlewJus]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore