Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriVIDEO Gmail se schimbă. Cum va arăta şi care vor fi modificările

VIDEO Gmail se schimbă. Cum va arăta şi care vor fi modificările

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Gmail a anuntat ca pregăteşte o nouă interfaţă pentru sectiunea Inbox, anunţă Mashable. Schimbarea este valabilă atât pentru desktop, cât şi pentru iOS şi Android.

Conform presei internaţionale, noua căsuţă de intrări va permite utilizatorilor să îşi organizeze mailul în mai multe categorii dispuse orizontal, dar şi să introducă într-o secţiune specială anumiţi expeditori.

Pentru a găsi mai uşor ceea ce vă interesează, trebuie doar să accesaţi tab-ul aferent. Noua interfaţă dispune, mai concret, de cinci secţiuni cu ajutorul cărora vă puteţi aranja mailul, şi anume: Primary, Social, Promotions, Updates and Forums.

În „Primary” vor intra mesajele de la familie, prieteni, dar şi toate celelalte mesaje care nu sunt ataşate unei alte categorii. În „Social” vor intra automat toate notificările şi mesajele de pe reţelele de socializare, precum Facebook şi Twitter. În grupul „Promotions” vor fi incluse mailurile promotionale sau care conţin oferte pentru cumpărături.

Facturile, chitanţele şi emailurile de confirmare vor fi trimise automat în „Updates”, în timp ce mesajele de pe grupurile oline şi forumurile de discuţii vor apărea în „Forums”, scrie economica.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare