Carcasa care transformă orice iPhone 5 într-un aparat foto profesional

0
1072

Dacă eşti prospatul posesor al unui iPhone 5 şi vrei să îl transformi într-un aparat foto cu lentile interschimbabile, atunci nouă carcasa TurtleJacket PentaEye este soluţia perfectă pentru tine.

Ce este aşa de special la nouă carcasa pe lângă de numele ei absolut oribil? Ei bine da, pentru că odată cu numele vin şi 5 lentile individuale menite să îţi transforme iPhone 5 într-o cameră foto veritabilă. Cu preţul de a dublă sau chiar tripla grosimea telefonului vei putea realiza fotografii diferite şi la un nivel de calitate uşor îmbunătăţit faţă de cameră standard de pe smartphone-ul Apple.

PentaEye-ul oferă cinci opţiuni pentru fotografiere: o lentilă de tip fisheye, una cu unghi larg de vizualizare, una pentru zoom, alta pentru fotografiere de aproape (2 cm) şi ultima ce joacă rolul unui filtru simplu.

Dacă de obicei utilitatea unei carcase obişnuite este de a proteja corpul telefonului, de data aceasta iPhone 5 nu doar că va fi protejat, dar va fi şi ajutat să producă instantanee mult mai reuşite decât de obicei. Din păcate pe lângă dezavantajul greutăţii şi dimensiunilor uşor exagerate, intervine şi preţul deloc mic de 270 de dolari.

Concluzia? Dacă vrei fotografii reuşite cu siguranţă nu optezi pentru un iPhone 5 şi TurtleJacket PentaEye, ci mai degrabă cu aceeaşi bani alegi să îţi cumperi un DSLR sau Mirrorless de ultima generaţie. Mai jos puteţi să vedeţi ce face mai exact această carcasă de aproape 1000 de lei, scrie playtech.ro.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.