Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Carcasa care transformă orice iPhone 5 într-un aparat foto profesional

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Dacă eşti prospatul posesor al unui iPhone 5 şi vrei să îl transformi într-un aparat foto cu lentile interschimbabile, atunci nouă carcasa TurtleJacket PentaEye este soluţia perfectă pentru tine.

Ce este aşa de special la nouă carcasa pe lângă de numele ei absolut oribil? Ei bine da, pentru că odată cu numele vin şi 5 lentile individuale menite să îţi transforme iPhone 5 într-o cameră foto veritabilă. Cu preţul de a dublă sau chiar tripla grosimea telefonului vei putea realiza fotografii diferite şi la un nivel de calitate uşor îmbunătăţit faţă de cameră standard de pe smartphone-ul Apple.

PentaEye-ul oferă cinci opţiuni pentru fotografiere: o lentilă de tip fisheye, una cu unghi larg de vizualizare, una pentru zoom, alta pentru fotografiere de aproape (2 cm) şi ultima ce joacă rolul unui filtru simplu.

Dacă de obicei utilitatea unei carcase obişnuite este de a proteja corpul telefonului, de data aceasta iPhone 5 nu doar că va fi protejat, dar va fi şi ajutat să producă instantanee mult mai reuşite decât de obicei. Din păcate pe lângă dezavantajul greutăţii şi dimensiunilor uşor exagerate, intervine şi preţul deloc mic de 270 de dolari.

Concluzia? Dacă vrei fotografii reuşite cu siguranţă nu optezi pentru un iPhone 5 şi TurtleJacket PentaEye, ci mai degrabă cu aceeaşi bani alegi să îţi cumperi un DSLR sau Mirrorless de ultima generaţie. Mai jos puteţi să vedeţi ce face mai exact această carcasă de aproape 1000 de lei, scrie playtech.ro.

Carcasa care transformă orice iPhone 5 într-un aparat foto profesional 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare