AcasăStiriNational si InternationalPoppy, gadget-ul 3D pentru iPhone

Poppy, gadget-ul 3D pentru iPhone

Dispozitivul permite filmarea şi vizionarea 3D a materialelor filmate cu un simplu iPhone printr-un sistem de lentile special.

Joe Heitzeberg şi Ethan Lowry, doi americani din Seattle, au inventat un dispozitiv care poate face ca materialele filmate sau fotogafiile făcute cu un iPhone să poată fi vizionate în 3D. Poppy, cum se numeşte device-ul, funcţionează cu iPhone 4, 4S şi iPod Touch.

Americanii au conceput un sistem de oglinzi care permit camerei iPhone-ului să capteze două imagini, imagini pe care un sistem de lentile le „uneşte” într-una singură, 3D. Mai mult, Poppy permite vizionarea materialelor video 3D de pe internet.

Gadgetul nu are nevoie de alimentare cu curent electric pentru că sistemul este unul în întregime optic. Inventatorii sunt convinşi că Poppy va avea succes, preţul fiind şi el destul de prietenos: sub 50 de dolari. Noul dispozitiv va ajunge pe piaţa până la Crăciun. Sursa:yoda.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente