Problemă importantă în prag de Ajun de Crăciun. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un text prin care le cere prietenilor săi virtuali să își spună părerea cu privire la felul în care va arăta sigla fostei Regii Autonome de Transport Timișoara. În 2018, RATT ar trebui să finalizeze procesul de transformare în Societate Comercială, proces început în 2018. Noua formă de organizare va permite fostei regii să acceseze fonduri europene. Deocamdată însă, problema arzătoare, cel puțin pentru primarul Robu, e alta.

„AȘA AR VREA UNII SĂ ARATE NOUA SIGLĂ A RATT, DUPĂ TRANSFORMAREA DIN REGIE ÎN SOCIETATE COMERCIALĂ! O SPUN FERM: NU VA ARĂTA AȘA! Dacă sunteți de acord cu mine, dați Like. Dacă nu sunteți de acord, postați textul “Ne place așa!” În ambele cazuri, dați Share!”, a scris Robu pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.