AcasăStiriProblema arzatoare in prag de Ajun. Cu ce nu este de acord...

Problema arzatoare in prag de Ajun. Cu ce nu este de acord primarul Robu

Problemă importantă în prag de Ajun de Crăciun. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un text prin care le cere prietenilor săi virtuali să își spună părerea cu privire la felul în care va arăta sigla fostei Regii Autonome de Transport Timișoara. În 2018, RATT ar trebui să finalizeze procesul de transformare în Societate Comercială, proces început în 2018. Noua formă de organizare va permite fostei regii să acceseze fonduri europene. Deocamdată însă, problema arzătoare, cel puțin pentru primarul Robu, e alta.

„AȘA AR VREA UNII SĂ ARATE NOUA SIGLĂ A RATT, DUPĂ TRANSFORMAREA DIN REGIE ÎN SOCIETATE COMERCIALĂ! O SPUN FERM: NU VA ARĂTA AȘA! Dacă sunteți de acord cu mine, dați Like. Dacă nu sunteți de acord, postați textul “Ne place așa!” În ambele cazuri, dați Share!”, a scris Robu pe Facebook.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente