Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu promite: timisorenii nu scapa de santiere nici in 2018. Primaria ia credit pentru investitii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Anul 2018 vine cu noi șantiere la Timișoara. Asta promite primarul Nicolae Robu, care spune că nu renunță la marile proiecte de investiții. Edilul spune că imediat după sărbători specialiștii din primărie vor face demersurile necesare pentru a contracta un credit care să permită municipalității să facă noi investiții. Pe listă se află pasaje, poduri peste Bega, dar și controversata fântână cu jocuri de lumini din Parcul Botanic.

„Nu renunțăm la nimic. Vom avea posibilitatea să luăm credit. După sărbători ne vom preocupa. Nu vreau să renunțăm la niciun obiectiv, pentru că toate sunt importante, Timișoara necesită modernizare în forță încă pentru că rămânerea în urmă este mult prea mare în raport cu ceea ce ar trebui să fie un oraș de standarde înalte în anii pe care îi trăim și mă bazez pe sprijinul timișorenilor, pe care l-am avut până acum, altfel nici nu aș fi putut să fac față la tot ce am asumat în acești ani. (…) Vedeți cât de participativ procedez eu. La lista de obiective cer timișorenilor să se pronunțe asupra lor (n.r. – printr-un sondaj pe Facebook). Așa se procedează. Lucrurile se văd total diferit dintr-o poziție de decizie și răspundere față de o poziție în care nu ai nici răspunderea și nici decizia. De aceea vă spun să eu voi continua să interacționez foarte strâns cu cetățenii și direct și cu ajutorul dumneavoastră. Voi comunica foarte intens și voi lucra la fel de transparent ca și până acum, dar până la urmă decizia că fac ceva sau fac altceva trebuie să îmi aparțină pentru că eu răspund și eu am toate datele problemei”, a declarat Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare