Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Afaceristi” de mici. Minori prinsi in timp ce incercau sa vanda petarde la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Trei tineri au fost reținuți de polițiștii locali din Timișoara, după ce au fost prinși cu petarde asupra lor. Cei trei încercau cel mai probabil să vândă produsele interzise amatorilor de senzații tari. Bani nu au reușit să facă, în schimb, vor avea de dat cu subsemnatul la poliție.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au depistat ieri, în jurul orei 14.00, în incinta Pieței Iosefin, trei persoane care aveau asupra lor o cantitate semnificativă de materiale pirotehnice din categoria petardelor. Cei în cauză se aflau în incinta pieței, iar la observarea patrulei de polițiști locali au devenit agitați, încercand să fugă, cu un rucsac asupra lor. Au fost imediat reținuți, trecandu-se la identificarea lor și stabilindu-se că se numesc P.D. și V.C., ambii de 16 ani, din Timișoara, și I.I., de 26 de ani, din Suceava. Unul dintre cei trei a declarat că materialele au fost ascunse inițial într-un hidrant după care au fost scoase de acolo”, a infomat Poliția Locală. Tinerii au fost predați agenților de la Secția 3, care vor începe cercetările sub aspectul săvarșirii infracțiunilor prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare