Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jocurile de senzatie ale acestei toamne

- Advertisement -

Jocurile de senzatie ale acestei toamne 1Toamna aceasta au fost sau vor fi lansate mai multe jocuri care au captivat deja lumea prin versiunile lor precedente. Detaliile grafice si amanuntele ii vor multumi cu siguranta si pe cei mai impatimiti jucatori.

Need for Speed Most Wanted

Conform editiei in limba engleza a revistei Men’s Health, acest joc este destinat celor care vor sa simta adrenalina conducerii unei masini de curse. Gamerii isi pot alege detaliile privitoare la cursa, masina si competitie, facand jocul mult mai interactiv.

Need for Speed Most Wanted
Halo 4

Universul este amenintat de creaturi malefice, jucatorii avand misiunea de a-i elimina. In plus, jocul ofera posibilitatea mai multor gameri de a juca impreuna, grafica acestei versiuni fiind una de invidiat.

jocuri calcultor Halo
Forza Horizon

Masinile frumoase intalnesc drumurile cele mai frumoase in acest joc. Simularile sunt de-a dreptul uimitoare, iar cei impatimiti de masini vor fi cu siguranta multumiti de multiplele posibilitati care li se ofera.

Forza Horizon
Bioschock Infinite

Misiunea jucatorului este de a salva o femeie pe nume Elizabeth, intr-un „shooter” care se ridica la inaltimea celor mai mari pretentii. Actiunea se desfasoara in orasul american Columbia, decorul in care se dau luptele fiind cu adevart captivant.

Bioschock Infinite
Assassin’s Creed III

Luptele pe stil vechi sunt reinviate in acest joc in care eroul este un bastinas american care lupta alaturi de oamenii sai pentru independenta.

Assassins Creed III
Hitman: Absolution

Agentul 47 este urmarit de politie si trebuie sa faca tot posibilul pentru a supravietui. Jocul este destinat celor care cunosc versiunile precedente si au deja priceperea necesara pentru a-l putea duce la bun sfarsit.

Hitman Absolution
O.T.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore