Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De ce să alegi un dispozitiv 2 în 1 cu un ecran mare?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Producătorii au văzut posibilitatea de a lansa laptopuri multifuncționale și cu ecrane de 15 sau 17 inci. De ce e util un 2 în 1? Imaginează-ți scenariul de mai jos:

Dimineața se trezește lent, dar vrea să citească știrile în pat. Apasă pe ecran și își scoate tableta din suportul tastaturii și începe să navigheze pe Internet. Nici nu dorește să o deranjeze pe ea, care doarme alături, așa că lipsa tastaturii fizice e un avantaj în plus.

Pleacă spre muncă, în timp ce pune laptopul pe scaunul din dreapta, iar odată ajuns la birou, deschide ecranul, îl pune la luminozitate maximă și conectează mouse-ul, monitorul suplimentar și munca începe.

Seara are de ales. Ori îl conectează la televizor, pentru streaming de filme, ori ascultă muzică în bucătărie, în timp ce gătește. De ce nu, un film direct în pat poate fi văzut pe genunchi, fără să mai care și tastatura după el.

Nu trebuie să fii un om de afaceri ca să folosești un 2 în 1 și nu trebuie să renunți la activitățile tale favorite. În schimb, vei căpăta posibilitatea de a deveni mult mai mobil, indiferent dacă ești student sau utilizator de PC.

Ca să demonstrez această teorie, am folosit un laptop Toshiba Satellite Click 2 Pro, care mai are un avanvaj: arată că un 2 în 1 nu e o tabletă cu tastatură, ci un laptop puternic, cu ecran ce se poate scoate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Retinut pentru ca a furat un laptop de peste 6.000 de lei dintr-o scoala

A crezut ca poate profita de neatenţia personalului dintr-o şcoală pentru a pleca acasă...