laptop-plus-tableta-2-in-1

Producătorii au văzut posibilitatea de a lansa laptopuri multifuncționale și cu ecrane de 15 sau 17 inci. De ce e util un 2 în 1? Imaginează-ți scenariul de mai jos:

Dimineața se trezește lent, dar vrea să citească știrile în pat. Apasă pe ecran și își scoate tableta din suportul tastaturii și începe să navigheze pe Internet. Nici nu dorește să o deranjeze pe ea, care doarme alături, așa că lipsa tastaturii fizice e un avantaj în plus.

Pleacă spre muncă, în timp ce pune laptopul pe scaunul din dreapta, iar odată ajuns la birou, deschide ecranul, îl pune la luminozitate maximă și conectează mouse-ul, monitorul suplimentar și munca începe.

Seara are de ales. Ori îl conectează la televizor, pentru streaming de filme, ori ascultă muzică în bucătărie, în timp ce gătește. De ce nu, un film direct în pat poate fi văzut pe genunchi, fără să mai care și tastatura după el.

Nu trebuie să fii un om de afaceri ca să folosești un 2 în 1 și nu trebuie să renunți la activitățile tale favorite. În schimb, vei căpăta posibilitatea de a deveni mult mai mobil, indiferent dacă ești student sau utilizator de PC.

Ca să demonstrez această teorie, am folosit un laptop Toshiba Satellite Click 2 Pro, care mai are un avanvaj: arată că un 2 în 1 nu e o tabletă cu tastatură, ci un laptop puternic, cu ecran ce se poate scoate. Citește mai departe pe iq.intel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.