Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noul Iphone 5 disponibil de azi la toti furnizorii de telefonie mobila

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Orange, Vodafone si Cosmote pun la dispozitia clientilor, incepand de astazi, noul iPhone 5. Fanii telefoniei moderne au putut asista aseara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti si timisoara la o serie de evenimente de lansare a mult asteptatului smartphone. Cu aceasta ocazie, Mihai Ghyka, directorul comercial al operatorului de telefonie mobile, a declarat ca se asteapta ca iPhone 5 sa faca vanzari mult mai mari decat mai “ batranul” iPhone 4S.

De asemenea, exista posibilitatea si altor combinatii de abonamente, clientii putand alege intre un abonament mai mic, dar un pret mai mare pe telefon sau invers. Sunt disponibile si pachete de oferte pentru cei care sunt deja clienti Vodafone si vor o prelungire contra unei oferte bune. Cel mai mic pret fara conectare pentru noul iPhone 5 este de 739 euro.

In cazul tuturor companiilor de profil, cele mai mici preturi pentru iPhone 5 sunt pentru modelul cu o capacitate de stocare de 16 GB achizitionat impreuna cu un abonament cu un pret de peste 50 de euro pe luna: intre 220 euro si 299 euro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare