12.9 C
Timișoara
duminică,16,mai,2021
AcasăStiriPrimarul Timisoarei anunta ”decesul” biletelor pentru mijloacele de transport in comun! ”Platiti...

Primarul Timisoarei anunta ”decesul” biletelor pentru mijloacele de transport in comun! ”Platiti cu telefonul!”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lansat în urmă cu câteva luni ideea de eliminare a biletelor de calatorie cu mijloacele de tranport în comun, iar utilizatorii să plătească titlurile de călătorie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente.

În urmă cu câteva luni, primarul Timișoarei anunța că biletele utilizate pentru a călători cu mijloacele de transport în comun din capitala banatului, vor dispărea. Fizic! În sensul că utilizatorii tramvaielor, troleibuzelor, autobuzelor și a celorlalte mijloace de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara (STPT) din capitala Banatului vor putea plăti cursele efectuate numai prin intermediul telefoanelor mobile inteligente, ori prin utilizarea cardurilor-abonament.

Ei bine, edilul de pe Bega revine cu acest subiect, amintind că ”în curând” biletele de hârtie nu se vor mai găsi de cumpărat la chioșcuri, postând un mesaj pe o rețea de socializare prin care anunța că numărul minibusurilor care circulă pe linia 5 a fost suplimentat.

”Am promis, se înfăptuiește! (…) pe linia 5, vom avea, în loc de trei minibuze, patru! Adică: cu 33% mai multe! Așadar, în ultimele câteva luni, am suplimentat numărul de mijloace pe liniile:
• 4 (de la 6 la 8)
• 5 (de la 3 la 4)
• 6 (de la 0 la 2)
• 7 (de la 6 la 7)
• 15 (de la 4 la 5)
• 16 (de la 4 la 5)
• 33 (de la 4 la 6)
Este doar începutul! Timișoara va ajunge să aibă un sistem de transport public excelent!

P.S. Folosiți plata călătoriilor cu telefonul! Obișnuiți-vă! În curând, nici nu se va mai putea altfel!”, spune mesajul postat de primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente