Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lansat în urmă cu câteva luni ideea de eliminare a biletelor de calatorie cu mijloacele de tranport în comun, iar utilizatorii să plătească titlurile de călătorie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente.

În urmă cu câteva luni, primarul Timișoarei anunța că biletele utilizate pentru a călători cu mijloacele de transport în comun din capitala banatului, vor dispărea. Fizic! În sensul că utilizatorii tramvaielor, troleibuzelor, autobuzelor și a celorlalte mijloace de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara (STPT) din capitala Banatului vor putea plăti cursele efectuate numai prin intermediul telefoanelor mobile inteligente, ori prin utilizarea cardurilor-abonament.

Ei bine, edilul de pe Bega revine cu acest subiect, amintind că ”în curând” biletele de hârtie nu se vor mai găsi de cumpărat la chioșcuri, postând un mesaj pe o rețea de socializare prin care anunța că numărul minibusurilor care circulă pe linia 5 a fost suplimentat.

”Am promis, se înfăptuiește! (…) pe linia 5, vom avea, în loc de trei minibuze, patru! Adică: cu 33% mai multe! Așadar, în ultimele câteva luni, am suplimentat numărul de mijloace pe liniile:
• 4 (de la 6 la 8)
• 5 (de la 3 la 4)
• 6 (de la 0 la 2)
• 7 (de la 6 la 7)
• 15 (de la 4 la 5)
• 16 (de la 4 la 5)
• 33 (de la 4 la 6)
Este doar începutul! Timișoara va ajunge să aibă un sistem de transport public excelent!

P.S. Folosiți plata călătoriilor cu telefonul! Obișnuiți-vă! În curând, nici nu se va mai putea altfel!”, spune mesajul postat de primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.