Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSmiley canta la Timisoara! ”Confesiunea” are loc la Sala Constantin Jude

Smiley canta la Timisoara! ”Confesiunea” are loc la Sala Constantin Jude

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Smiley aduce concertul Confesiune pe scena din Timișoara, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzica și care l-au inspirat. Concertul, care va dura circa trei ore, va fi găzduit de Sala Sporturilor Constantin Jude și face parte din turneul național care include zece orașe din România.

Joi, 15 noiembrie 2018, Sala sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara se va transforma în scena inedită a concertului lui Smiley. Momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

”Sunteti pregatiți? Venim! În gașcă mare. Vă dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm împreună, să sărbătorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley. În timpul evenimentului vor fi proiectate câteva dintre fotografiile pe care fanii le-au înscris pe pagina de Facebook a concertului, ca parte din apelul “Foto – confensiunile din orașul tău”.

„Confesiunea nu este doar a mea, este și a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc, prin aceste foto-confesiuni, să aflu câte ceva despre ei, despre orașul lor, să ajung la concertul din orașul lor ca la o întâlnire cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să știu unde-și beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraș, unde dansează până dimineața, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet și bucurii”, mărturisește Smiley.

Momentele artistice din timpul concertului sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist.

Organizatorii turneului național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime Romania – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, care are în portofoliu organizarea unor importante turnee naționale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar și a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.

Biletele sunt disponibile online, AICI și AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare