ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Smiley canta la Timisoara! ”Confesiunea” are loc la Sala Constantin Jude

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Smiley aduce concertul Confesiune pe scena din Timișoara, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzica și care l-au inspirat. Concertul, care va dura circa trei ore, va fi găzduit de Sala Sporturilor Constantin Jude și face parte din turneul național care include zece orașe din România.

Joi, 15 noiembrie 2018, Sala sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara se va transforma în scena inedită a concertului lui Smiley. Momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

”Sunteti pregatiți? Venim! În gașcă mare. Vă dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm împreună, să sărbătorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley. În timpul evenimentului vor fi proiectate câteva dintre fotografiile pe care fanii le-au înscris pe pagina de Facebook a concertului, ca parte din apelul “Foto – confensiunile din orașul tău”.

Smiley canta la Timisoara! ”Confesiunea” are loc la Sala Constantin Jude 1„Confesiunea nu este doar a mea, este și a publicului care îmi ascultă muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu în fiecare zi. Ei au ajuns să mă cunoască prin muzica mea. Îmi doresc, prin aceste foto-confesiuni, să aflu câte ceva despre ei, despre orașul lor, să ajung la concertul din orașul lor ca la o întâlnire cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să știu unde-și beau cafeaua, unde s-au sărutat prima dată, care e locul lor preferat din oraș, unde dansează până dimineața, unde se duc să se relaxeze, vreau să văd fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet și bucurii”, mărturisește Smiley.

Momentele artistice din timpul concertului sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist.

Organizatorii turneului național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime Romania – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, care are în portofoliu organizarea unor importante turnee naționale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar și a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.

Biletele sunt disponibile online, AICI și AICI.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore