Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieConsiliul Judetean Timis scoate la licitatie trei parcele din Parcul Industrial Tehnologic

Consiliul Judetean Timis scoate la licitatie trei parcele din Parcul Industrial Tehnologic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Consiliul Judeţean Timiş (CJT) anunță organizarea licitației publice cu strigare pentru concesionarea a trei parcele dotate cu infrastructură industrială din Parcul Industrial Tehnologic Timișoara.

Situat în Calea Torontalului, km 6, Parcul Industrial Tehnologic Timișoara nu are toate spațiile contractate, motiv pentru care CJT anunță că organizează o licitație cu strigare pentru concesionarea a trei parcele și anume: parcela C2/A (cu o suprafață de 3.931 mp), parcela C2/B (3.931 mp) și parcela C3 (6.020 mp).

”Consiliul Județean Timiș a dezvoltat, în urma unui proiect derulat din fonduri europene, un Parc Tehnologic și Industrial destinat societăților comerciale. În prezent, marea majoritate a parcelelor din acest Parc Industrial sunt concesionate către agenți economici, atât din România, cât și din străinătate. În aceste condiții, gradul de ocupare al Parcului este de peste 85%, însă dorim, prin scoaterea acestor trei parcele la licitație, să ajungem la operaționalizarea întregului Parc Tehnologic și Industrial. Cele trei parcele au ca destinație construcția de hale sau de clădiri industriale pentru activități productive și alte activități nepoluante”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Prețul de pornire al licitației publice cu strigare este de 18,22 lei/mp/an, la care se adaugă TVA. Licitaţia publică deschisă, cu strigare, pentru concesionarea parcelelor din PITT, se va desfăşura în data de 6 noiembrie 2018, cu începere de la ora 12:00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17, Sala Revoluției, etaj I.

Înscrierea la licitaţie se poate face până în 5 noiembrie 2018 inclusiv, între orele 9:00 – 14:00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş. Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul CJ Timiș www.cjtimis.ro sau de la Serviciul Administrarea Patrimoniului, cam. 224-etaj II: Nicoleta Tisu, consilier superior în cadrul Serviciului, telefon 0256/406458.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...