Hoți din locuințe, prinși de polițiștii timișoreni după ce au furat bijuterii, veselă și un laptop

- Advertisement -

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă doi hoți de locuințe din Timișoara. Cei doi bărbați care au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Primul dintre cei doi care a fost prins a fost bărbatul de 43 de ani. El a fost depistat de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara în weekend într-un tren ce circula pe ruta Timișoara – Iași cu mai multe bunuri asupra sa (laptop, bijuterii, ceasuri, veselă) a căror proveniență nu a putut fi dovedită. În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au dat și de urma celui de-al doilea hoț.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul nopții, dintr-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara. Persoana a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Timișoara care, extinzând cercetările, au stabilit că bănuitul împreună cu un alt bărbat de 38 de ani, ar fi comis, în noaptea de 19 spre 20 augusta a.c., două furturi din locuințe, pe raza municipiului Timișoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul în valoare de 10.000 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

Cei doi sunt acum cercetați penal pentru furt calificat și au fost în primă fază reținuți pentru 24 de ore. Magistrații au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

La furat de baterii auto din curtea Selgros

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că...

Au dat spargerea la un magazin Profi din zona Modern, dar au fost prinsi de politisti

Trei tineri au fost depistați de polițiștii locali după...

Din aceeași categorie

Categorii Populare