AcasăStiriBMW seria 5 furat din Italia, confiscat de polițiști la graniță

BMW seria 5 furat din Italia, confiscat de polițiști la graniță

Un autoturism marca BMW seria 5, declarat furat în Italia, a fost indisponibilizat de către polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

Mașina a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I duminică seara, la volanul acesteia aflându-se P. Gabriel, cetăţean român în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judetului Caraş Severin. Autoturismul marca BMW seria 5 era înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia și este căutată pentru confiscare.
„Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean din judeţul Dolj şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi. Autoturismul, în valoare de 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, au transmis polițiștii de frontieră timișeni.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente