Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieIPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de recrutare și selecție a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne: Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina -sesiunea ianuarie 2020-.

Înscrierea candidaților cu domiciliul/reședința în municipiul Timișoara sau în județul Timiș, înscris(ă) în cartea de identitate, se face la sediul IPJ Timiș situat pe Bd. Take Ionescu, nr. 44-46, din Timișoara, în zilele de marți şi joi, în intervalul orar 09:00 – 15:00. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 15 noiembrie 2019.

Detalii privind numărul de locuri aprobate pentru fiecare instituție de învățământ, condiţiile şi criteriile privind recrutarea candidaților, depunerea candidaturii, conținutul dosarului de recrutare, înscrierea şi susţinerea concursului de admitere, probele de concurs, tematica și bibliografia recomandate, se regăsesc în Anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – posturi scoase la concurs, precum și pe site-urile unităților de învățământ.

Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș, sau la nr.de telefon: 0256/402122, 0256/402124, 0256/402129 sau 0256/402120.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare