Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 250 de amenzi pentru șoferii timișeni. Trafic supravegheat din elicopter

Peste 250 de amenzi pentru șoferii timișeni. Trafic supravegheat din elicopter

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A fost din nou razie pe șoselele din Timiș. Polițiștii rutieri au acționat în întregul județ pentru a preveni principalele cauze generatoare de accidente și au aplicat 256 de amenzi șoferilor care nu au respectat legislația. Oamenii legii au supravegheat traficul și din elicopter.

„În perioada 19 – 21 august a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. În cursul zilei de sâmbătă, între orele 10.00 – 16.00, a fost folosit un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviație pentru supravegherea traficului rutier, polițiștii sancționând 12 abateri privind depășirea vehiculelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.   

În tootal, polițiștii au aplicat 256 de  sancţiuni contravenţionale, dintre care 142 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 24 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, oamenii legii au întocmit 4 dosare penale și au reținut în vederea suspendării 28 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare