laptop

A crezut ca poate profita de neatenţia personalului dintr-o şcoală pentru a pleca acasă cu un laptop în valoare de peste 6.000 de lei. A avut însă ghinion, aşa că acum va fi cercetat pentru furt calificat.

„Polițiștii Secției 1 Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, de 23 de ani, bănuit că ar fi sustras un laptop dintr-o instituție de învățământ de pe raza municipiului. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Timiș.
La data de 06 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 1Timișoara, în urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat de 23 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 6 iunie 2017, persoana în cauză ar fi pătruns în incinta unei instituții de învățământ de pe raza municipiului, iar din interior ar fi sustras un laptop în valoare de peste 6300 lei”, a informat IPJ Timiş.

Foto: arhivă

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.