Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Google a depus cerere la OSIM pentru înregistrarea mărcii Glass în România

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Compania Google Inc a depus pe 8 iulie la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) o cerere de înregistrare a mărcii Glass.

Clasa de produse pentru care s-a făcut cererea este: Hardware de calculator; periferice de calculator; periferice de purtat pentru calculator (wearable computer peripherals); periferice pentru dispozitive mobile; periferice de purtat pentru dispozitive mobile (wearable peripherals for mobile devices); hardware de calculator pentru accesare de la distanţă şi transmitere de date; periferice de calculator pentru accesare de la distanţa şi transmitere de date; periferice pentru dispozitive mobile pentru accesare de la distanţă şi transmitere de date; hardware de calculator pentru afişajul de date şi video; periferice de calculator pentru afişajul de date şi video; periferice pentru dispozitive mobile pentru afişajul de date şi video; software de calculator.

Cererea a fost solicitată de Google Inc, cu sediul în SUA şi Rominvent.

Google Glass reprezintă un gadget prin care putem efectua operaţiuni asemănătoare cu cele de pe smartphone, dar într-un mod mult mai comod.

Printre principalele funcţii Google Glass se numără operarea vocală a motorului de căutare, te ajută la o mai bună orientare în spaţiu folosind sistemul Google Maps. Cu ajutorul camerei şi a microfonului Google Glass recunosc şi traduc texte surprinse în câmpul vizual plus prin intermediul comenzilor vocale device-ul este capabil să facă o captură foto sau una video.

Încă nu se ştie dacă se poate accesa internetul prin intermediul reţelelor 3G şi 4G LTE. Ochelarii au o rezoluţie de 640 x 360 de pixeli, o memorie RAM de 682 de MB, un procesor dual-core de 1.2 Ghz, memorie internă de 16 GB, cameră de 5 megapixeli şi modul WiFi.

 

 
Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare