FOTO Toshiba a lansat tehnologia care înlocuieşte Smart TV

Date:

 

Toshiba, unul dintre cei mai mari producători de electronice de pe piaţa mondială, a lansat la conferinţa anuală de la Amsterdam tehnologie care va înlocui Smart TV-ul, Cloud TV.

Noua tehnologie permite înregistrarea de conţinut într-un server de cloud, iar utilizatorii pot căuta informaţii, pot primi recomandări, pot să se conecteze la diverse platforme de social media și să controleze televizorul prin intermediul unei tablete sau smartphone cu Android sau iOS.

Vânzările în Europa pentru noile televizoare care încorporează funcţia de Cloud TV urmează să înceapă în cel de-al doilea trimestru al anului 2013.

„Prin intermediul Toshiba Cloud TV nu ne-am limitat doar la a aduce Internet-ul în televizoare. Dorinţa noastră a fost să aducem laolaltă toate aplicaţiile optimizate pentru TV şi să punem la dispoziţia utilizatorilor datele şi conţinutul ce devine disponibil prin implementarea acestei soluţii în cloud”, a precizat Matt McDowell, Marketing Director, Digital Products & Services Division în cadrul Toshiba Europe GmbH.

Bazat pe un algoritm de sugestie, un serviciu de recomandare crează dinamic o listă de conţinut ce va fi disponibilă în următoarele şapte zile.

Un instrument de căutare performant va afişa serialele, emisiunile, filme şi programele de sport preferate care se află în listele Electronic Program Guide (EPG) şi serviciile de Video-on-Demand sau stocate pe diverse echipamente din reţeaua locală. Utilizatorii nu vor mai fi dependenţi de programele de televiziune incluse în abonament. Singurul lucru pe care utilizatorii vor fi nevoiţi să îl facă este să decidă ce anume vor să vadă la televizor. Sursa:economica.net

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare