Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriFOTO Toshiba a lansat tehnologia care înlocuieşte Smart TV

FOTO Toshiba a lansat tehnologia care înlocuieşte Smart TV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 

Toshiba, unul dintre cei mai mari producători de electronice de pe piaţa mondială, a lansat la conferinţa anuală de la Amsterdam tehnologie care va înlocui Smart TV-ul, Cloud TV.

Noua tehnologie permite înregistrarea de conţinut într-un server de cloud, iar utilizatorii pot căuta informaţii, pot primi recomandări, pot să se conecteze la diverse platforme de social media și să controleze televizorul prin intermediul unei tablete sau smartphone cu Android sau iOS.

Vânzările în Europa pentru noile televizoare care încorporează funcţia de Cloud TV urmează să înceapă în cel de-al doilea trimestru al anului 2013.

„Prin intermediul Toshiba Cloud TV nu ne-am limitat doar la a aduce Internet-ul în televizoare. Dorinţa noastră a fost să aducem laolaltă toate aplicaţiile optimizate pentru TV şi să punem la dispoziţia utilizatorilor datele şi conţinutul ce devine disponibil prin implementarea acestei soluţii în cloud”, a precizat Matt McDowell, Marketing Director, Digital Products & Services Division în cadrul Toshiba Europe GmbH.

Bazat pe un algoritm de sugestie, un serviciu de recomandare crează dinamic o listă de conţinut ce va fi disponibilă în următoarele şapte zile.

Un instrument de căutare performant va afişa serialele, emisiunile, filme şi programele de sport preferate care se află în listele Electronic Program Guide (EPG) şi serviciile de Video-on-Demand sau stocate pe diverse echipamente din reţeaua locală. Utilizatorii nu vor mai fi dependenţi de programele de televiziune incluse în abonament. Singurul lucru pe care utilizatorii vor fi nevoiţi să îl facă este să decidă ce anume vor să vadă la televizor. Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...