Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriQuasar IV, catalogat şi cel mai sigur telefon din lume, a intrat...

Quasar IV, catalogat şi cel mai sigur telefon din lume, a intrat deja în producţie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Anunţul a fost făcut pe pagina Quasar IV Indiegogo prin intermediul unei postări prin care compania susţine că a început deja să lucreze la acest gadget cu „unul din cei mai mari producători de electronice din lume”.

Decizia a fost luată chiar dacă au mai rămas doar nouă zile din campania de strângere de fonduri a Indiegogo. Suma strânsă este de doar 48,796 de mii de dolari, faţă de cele 3,2 milioane de dolari pe care compania susţinea că trebuie să le obţină înainte de începe oficial producţia, scrie Techcrunch.

Potrivit presei internaţionale, acesta este unul din cele mai ambiţioase şi interesante proiecte hardware şi asta pentru că smartphone-ul este elaborat în întregime în jurul valorii de securitate, criptare şi protecţie a identităţii.

Quatrix combină, mai concret, autentificarea şi criptarea prin generarea unei perechi de chei publice şi private pentru fiecare utilizator. Quasar IV este realizat, potrivit companiei, pentru a permite utilizatorilor să îşi protejeze întreaga lor viaţă digitală – apeluri telefonice, emailuri, aplicatii mobile, sms-uri, dar şi stocarea cloud.

Quasar IV foloseşte o autentificare tech denumită Quatrix, dar şi un hibrid Android/Linux. Sistemul de operare disponibil se va numi QuaOS.

Alte caracteristici ale Quasar IV: ecran de 5 inci FullHD, Gorilla Glass III, un procesor 800 Quad-Core Snapdragon 2.3GHz, 3GB RAM, 64GB/128GB (eMMC), camera spate de 13 MP si o camera fata de 8 MP, dar si o baterie de 3,300 mAh.

Încă nu se ştie la ce data va fi disponibil telefonul, însă potrivit zvonurilor, se va întâmpla undeva în a două jumătate a lui 2014.

 

Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...