Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Româncele nu vor să înţeleagă! Pe la Cenad nu se trece cu copii ascunşi sub fuste

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În noaptea dintre 11 şi 12 octombrie 2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Nicolae B., în vârstă de 67 ani, şofer al unui autoturism marca „Volkswagen”, înmatriculat în România. Acesta era însoţit de alţi trei conaţionali.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul ca una din persoanele din mijlocul de transport ar ascunde ceva între bancheta din spate şi scaunul şoferului, sub fustă.

În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului şi s-a găsit ascuns un copil în vârstă de 1 an. Din declaraţia persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că bebeluşul ascuns este copilul pasagerei Laura A. Aceasta intenţiona să-l ducă cu ea în Franţa şi a recurs la această metodă deoarece minorul un are documente de călătorie şi procură notarială din partea tatălui.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării şoferului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce mama copilului, Laura A., este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Culmea, evenimentul are loc la doar câteva săptămâni de la o altă tentativă de acest gen, atunci fiind vorba tot despre o mamă care a încercat să „furişeze” copilul sub fustă, dincolo de graniţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...