Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Româncele nu vor să înţeleagă! Pe la Cenad nu se trece cu copii ascunşi sub fuste

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În noaptea dintre 11 şi 12 octombrie 2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Nicolae B., în vârstă de 67 ani, şofer al unui autoturism marca „Volkswagen”, înmatriculat în România. Acesta era însoţit de alţi trei conaţionali.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul ca una din persoanele din mijlocul de transport ar ascunde ceva între bancheta din spate şi scaunul şoferului, sub fustă.

În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului şi s-a găsit ascuns un copil în vârstă de 1 an. Din declaraţia persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că bebeluşul ascuns este copilul pasagerei Laura A. Aceasta intenţiona să-l ducă cu ea în Franţa şi a recurs la această metodă deoarece minorul un are documente de călătorie şi procură notarială din partea tatălui.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării şoferului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce mama copilului, Laura A., este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Culmea, evenimentul are loc la doar câteva săptămâni de la o altă tentativă de acest gen, atunci fiind vorba tot despre o mamă care a încercat să „furişeze” copilul sub fustă, dincolo de graniţă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore