Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şunda la primul joc pe banca lui Poli. Victorie scurtă la Lugoj şi o serie de modificări în echipă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Meciul Vulturii Lugoj – Poli Timişoara a însemnat debutul noului „principal” de la Poli, Aurel Şunda. Fără Belu şi Bărbuţ, convocaţi la echipele naţionale, dar şi lipsiţi de aportul lui Scutaru şi al lui Keita, menajaţi din motive medicale, Poli a deplasat la Lugoj un lot puţin diferit faţă de ce găseam în „18”-le alcătuit de Velcea. La Lugoj nu au făcut deplasarea nici portarul Coca, dar nici jucătorii de câmp Bocşan, Dragu şi Moldovan, care au evoluat sâmbătă dimineaţă la echipa a doua, în Liga a V-a (seria a doua),Poli II pierzând acasă, la limită, cu 0-1, contra liderului Murani.

Golul victoriei (şi singurul al partidei) a venit de la fundaşul Şeroni, abia în minutul 78, dar e interesantă abordarea noului tehnician al echipei faţă de această aprtidă, acesta folosind pe parcursul celor 90 de minute trei portari, câte unul pentru fiecare aproximativ jumătate de oră. Dacă iniţial a apărat Nuno Claro, portughezul a părăsit buturile în minutul 30, locul său fiind luat de Kirev, revenit în lot după exilul din „era” Velcea, pentru ca şi bulgarul să fie înlocuit, în minutul 75, de tânărul Pap.

O fază importantă s-a petrecut în minutul 82, când, în urma unui schimb de replici „neprietenoase” cu biserica, Petrovici de la timişoreni, şi Stoica de la lugojeni au fost trimişi la cabine, văzând cartonaşul roşu.

Echipa folosită de tehnicianul Aurel Şunda a fost: Nuno Claro (min. 30 – Kirev/min. 65 – Pap), Nohai, Petrovic, Șeroni, Poparadu, Popovici, Gorobsov (min. 65 – Marovic), Trandu (min. 46 – Petre), Nanu (min. 46 – Nicola), Ruiz (min. 46 – Furtado), Szekely (c), (min. 55 – Boldea).

Primul antrenament, deschis publicului, de săptămâna viitoare, va fi luni, 14 octombrie 2013, începând cu ora 10:30, în complexul ”Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare