Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieLucrări de reparații la școlile din Timișoara

Lucrări de reparații la școlile din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timișoara a demarat lucrările de reparații în unitățile de învățământ din oraș, înainte de începerea noului an școlar. La mai multe școli se vor renova sălile de clasă, se vor schimba geamurile sau mobilierul, iar la câteva se vor face reparații capitale.

Lucrările de reabilitare sunt în toi, spune primarul Timișoarei și trebuie finalizate până la mijlocul lunii septembrie, înainte ca elevii să revină în clase.

La Grădinița cu program normal cu numărul 16 se renovează fațada, se schimbă geamuri și se efectuează lucrări de reparații de 300.000 lei.

La Grădinița CFR, localizată pe bulevardul Republicii nr 25, se efectuează recompartimentări și reparații interioare în valoare de 110.000 de lei. Acestea includ și reparații la clădirea Grădiniței cu program prelungit nr. 21.

La Grădinița cu program prelungit nr. 19, se efectuează reparații interioare și se recompartimentează spațiul. În total lucrările costă 120.000 de lei.

La Grădinița cu program prelungit nr. 33, localizată pe strada Olimpiadei nr 6, se fac lucrări de reparații și igienizări demisol în valoare de 35.000 de lei.

La Școala Generală nr. 19, de pe bulevardul Cetății nr. 24, se fac lucrări de reparații la acoperiș, se schimbă jgheaburile, burlanele și se fac renovări complete ale sălilor, ce includ schimbarea parchetului, a instalațiilor de încălzire, a corpurilor de iluminat și a mobilierului. Acestea sunt în valoare de 120.000 de lei.

La Colegiul Economic se fac reparații la acoperiș, în sălile de clasă și la laboratorul alimentar în valoare totală de 45.000 de lei.

La Colegiul Tehnic Regele Ferdinand se fac reparații capitale și se dotează cantina, pentru a fi repusă în funcțiune. Lucrările sunt în valoare de 250.000 de lei, iar elementele de dotare sunt în valoare de 50.000 de lei.

Foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare