ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O timişoreancă pe locul 12 în „Top 100 cele mai sexy femei din lume” în 2014. Tu eşti mândru de ea?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Revista FHM a întocmit, ca în fiecare an de altfel, topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Sâmbătă, 21 iunie 2014, a fost anunţată şi configuraţia acestui TOP, în care a reuşit să se „caţere” şi o timişoreancă.

Româncele sunt cele mai frumaoase femei din lume, iar zicala asta pare să fi pus stăpânire pe mintea celor care au votat pe site-ul celebrei reviste. Câştigătoarea primului loc a fost aleasă cântăreaţa Antonia (România) în timp ce locul secund al acestui top este ocupat de nimeni alta decât celebra cântăreaţă Rihanna (Barbados). Ultimul loc pe podium a fost acaparat de o superbă blondă, Lora (România), pentru ca o altă româncă să se afle şi pe locul 4, unde, în 2014, o găsim pe Ruby (România). Top 5 este completat cu câştigătoarea de anul trecut, Laura Cosoi (România).

Timişoara are o reprezentantă de seamă în acest clasament întocmit de FHM, fiind vorba despre Kamelia – cea mai în vogă cântăreaţă la ora actuală, din Banat. Frumoasa timişoreancă a fost votată de fanii ei care au „dus-o” până pe locul 12 în acest top, artista postând pe Facebook imaginea cu trofeul pe care l-a obţinut.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore