kamelia-locul-12-fhm-cele-mai-sexy-femei-din-lume-2014

Revista FHM a întocmit, ca în fiecare an de altfel, topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Sâmbătă, 21 iunie 2014, a fost anunţată şi configuraţia acestui TOP, în care a reuşit să se „caţere” şi o timişoreancă.

Româncele sunt cele mai frumaoase femei din lume, iar zicala asta pare să fi pus stăpânire pe mintea celor care au votat pe site-ul celebrei reviste. Câştigătoarea primului loc a fost aleasă cântăreaţa Antonia (România) în timp ce locul secund al acestui top este ocupat de nimeni alta decât celebra cântăreaţă Rihanna (Barbados). Ultimul loc pe podium a fost acaparat de o superbă blondă, Lora (România), pentru ca o altă româncă să se afle şi pe locul 4, unde, în 2014, o găsim pe Ruby (România). Top 5 este completat cu câştigătoarea de anul trecut, Laura Cosoi (România).

Timişoara are o reprezentantă de seamă în acest clasament întocmit de FHM, fiind vorba despre Kamelia – cea mai în vogă cântăreaţă la ora actuală, din Banat. Frumoasa timişoreancă a fost votată de fanii ei care au „dus-o” până pe locul 12 în acest top, artista postând pe Facebook imaginea cu trofeul pe care l-a obţinut.