Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriO timişoreancă pe locul 12 în "Top 100 cele mai sexy femei...

O timişoreancă pe locul 12 în „Top 100 cele mai sexy femei din lume” în 2014. Tu eşti mândru de ea?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Revista FHM a întocmit, ca în fiecare an de altfel, topul celor mai sexy 100 de femei din lume. Sâmbătă, 21 iunie 2014, a fost anunţată şi configuraţia acestui TOP, în care a reuşit să se „caţere” şi o timişoreancă.

Româncele sunt cele mai frumaoase femei din lume, iar zicala asta pare să fi pus stăpânire pe mintea celor care au votat pe site-ul celebrei reviste. Câştigătoarea primului loc a fost aleasă cântăreaţa Antonia (România) în timp ce locul secund al acestui top este ocupat de nimeni alta decât celebra cântăreaţă Rihanna (Barbados). Ultimul loc pe podium a fost acaparat de o superbă blondă, Lora (România), pentru ca o altă româncă să se afle şi pe locul 4, unde, în 2014, o găsim pe Ruby (România). Top 5 este completat cu câştigătoarea de anul trecut, Laura Cosoi (România).

Timişoara are o reprezentantă de seamă în acest clasament întocmit de FHM, fiind vorba despre Kamelia – cea mai în vogă cântăreaţă la ora actuală, din Banat. Frumoasa timişoreancă a fost votată de fanii ei care au „dus-o” până pe locul 12 în acest top, artista postând pe Facebook imaginea cu trofeul pe care l-a obţinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare