AcasăStiriSocialJandarmii timişoreni au oprit o TRAGEDIE în toiul nopții! A atacat un...

Jandarmii timişoreni au oprit o TRAGEDIE în toiul nopții! A atacat un ”rival” cu TOPORUL, în Iosefin

În cursul dimineţii de 8 iunie, în jurul orei 2:00, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de săvârşirea unei fapte de ameninţare. Aceştia s-au deplasat în zona Iosefin unde au găsit o persoană de sex masculin care se comporta ciudat, drept pentru care jandarmii au trecut la interceptarea şi identificarea bărbatului.

Imediat după imobilizarea şi identificarea acestuia, s-a constatat faptul că T.M. în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Timişoara, avea asupra sa o toporișcă și, fiind întrebat cu privire la motivul pentru care avea asupra sa acea toporișcă, persoana în cauză a recunoscut faptul că a avut o altercație cu numitul S.I.C. și că l-a amenințat pe acesta pe fondul unor certuri mai vechi, între cei doi.

La mică distanță de locul unde a fost interceptată persoana în cauză, a fost identificată și persoana vătămată, S.I.C. în vârstă de 27 de ani care a confirmat faptul că a fost amenințat cu toporul de aceeași persoană care a fost interceptată inițial de echipajul de intervenție.

Făptuitorul și persoana vătămată au fost conduse la sediul unității unde s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţări și s-a reținut corpul delict pe bază de dovadă, dosar care urmează să fie predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente