La data de 21 august 2013, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat suspectat de comiterea unui furt de auto. Acesta se pare că a furat, în luna ianuarie, o maşină din Orţişoara, după care a vândut-o la Arad, noul „proprietar” fiind oprit în trafic de poliţiştii rutieri din judeţul vecin.

În cursul lunii ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către R. B., de 20 de ani din Orţişoara despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe un teren viran, în afara comunei, producându-i un prejudiciu în valoare de 2.300 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 20 august 2013, poliţiştii timişeni, cu sprijinul celor din cadrul I.P.J. Arad – Serviciul de Investigaţii Criminale, au identificat autoturismul sustras pe raza municipiului Arad, în posesia lui T. Cristian, de 33 de ani, din Arad.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că autoturismul ar fi fost sustras de către P. Mihai, de 31 de ani, din Orţişoara, care l-a vândut persoanei mai sus menţionate.

În cursul zilei de ieri suspectul a fost depistat şi condus la sediul I.P.J. Timiş, poliţiştii întocmind pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here