Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenție vitezomani!!! Polițiștii de la Rutieră au şanse să primească noi aparate radar ultra performante.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
În cursul zilei de ieri Poliţiştilor de la Rutieră, le-a fost prezentat un nou echipament radar şi noi aparate etilotest ultra performante.

Însă marea problemă este lipsa banilor pentru achiziţia acestor aparate radar, care ajung să coste şi 15.000 de euro/bucată. Poliţiştii de la Rutieră trag speranţe că Consiliu Judeţean Timiş, v-a găsii banii necesari, pentru achiziţia a cel puţin două aparate radar şi zece etiloteste.

Veşnica problemă în România de care se loveşte toată lumea şi chiar instituţiile statului, este BIROCRAŢIA care blochează sau întârzie achiziţia noilor aparate. Dacă autorităţile locale găsesc fonduri pentru achiziţia noilor aparate, perioada în care Poliţiştii vor intra în posesia lor este de 45 de zile.

Vitezomanii sau amatorii de licori bahice care contestă în instanţă probele, vor avea  marea surpriză sa afle ca şansele lor de câştigare a procesului vor fi aproape nule. Noile aparate înregistrează inclusiv poziţia GPS, filmuleţul video şi pozele în care conducătorul auto a fost surprins încălcând legea.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare